Moje šťastná hvězda

Žena si ho omotala kolem prstu?

Obávaný drsňák to nemá doma vůbec jednoduché. Kuchaře ZDEŇKA POHLREICHA(65) drží jeho manželka ZDEŇKA (49) pořádně zkrátka! A kdo by si myslel, že si tenhle chlap dupne a prosadí svou, ten by se dost mýlil.


Ačkoli se ho v televizi všichni bojí, doma je to on, kdo se krčí v koutě a musí poslouchat. Když vyšlo najevo, že se měl majitel několika pražských restaurací Zdeněk Pohlreich (65) před lety objevit v populární show StarDance, musel přiznat, že mu to manželka Zdeňka (49) zakázala. Taneční soutěž je totiž známá tím, že se tam často tanečníci a celebrity do sebe zamilují.


Pro svou manželku by udělal první poslední.

Bála se, že jí ho odloudí nějaká tanečnice?

Dohromady se na parketu dali například tanečník Marek Zelinka (35) s herečkou Marií Doležalovou (35) nebo Jitka Čvančarová (44) s porotcem Petrem Čadkem (43). A něco takového nemohla paní kuchařová dopustit, protože podle jeho slov moc dobře věděla, jak by to celé mohlo skončit.

Zdeněk tak musel zůstat doma, ačkoli na svou obhajobu tvdil, že nabídku neodmítl ani tak kvůli ní, ale kvůli časové vytíženosti a vysokému stupni sebekritiky. Škoda jen, že paní Zdeňce nedošlo, že by z toho měli nejenom prestiž, ale i pěkné peníze. Navíc by se mohl divákům ukázat zase v trochu jiném světle.

A není se ani čemu divit, že si ho paní Zdeňka tak moc hlídá. Hned jak ho totiž spatřila, věděla, že on je ten princ na bílém koni. Než ale mohli být spolu, musela si počkat pěknou řádku let. Seznámili se v Austrálii, jí bylo teprve 19 let a on už byl ženatý.

Jsou spolu jen náhodou

Dohromady je po letech svedla neuvěřitelná náhoda. Tehdy doma vařila bramborou kaši, kterou její sestra pořádně zkritizovala a ukázala jí video Zdeňka Pohlreicha, jak správně na to. Když v něm poznala muže, ze kterého se jí tehdy pokaždé tak rozbušilo srdce, sestra to nevydržela a sama slavného kuchaře oslovila.

Společně manželé přečkali i nepříliš veselé období, kdy paní Zdeňka onemocněla rakovinou, byla to ale zřejmě láska, která ji nakonec vyléčila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden