Můj kousek štěstí

Žena známého komika musí po letech do práce!

Bolek Polívka (66), Marcela Černá (46)

Život herce Bolka Polívky (66) se v posledních měsících doslova převrátil naruby. Nejdřív přišel o svou farmu v Olšanech a pak zasáhla do jeho života zákeřná borelióza, kvůli které musel dočasně přestat pracovat. Vydělávat tak začala jeho žena!

Péče o děti, partnera, domácnost a velkou rodinnou farmu v Olšanech u Brna – to byla po dlouhé roky hlavní životní náplň partnerky známého herce a komika Bolka Polívky (66) Marcely Černé (46). Poté, co se početná rodina valašského krále rozhodla ze svého honosného sídla kvůli dluhům a nehospodárnosti odejít, nastaly v jejich životě velké změny. Rodina se dostala do dluhů a farma se nemůže pořád prodat, snad i proto se oba živitelé rodiny museli začít pořádně otáčet. Polívka se stal hvězdou detektivního seriálu Případy 1. oddělení a se svou Manéží navštívil v rámci turné mnoho míst po celé České republice. Vysoké horečky a bolesti hlavy a kloubů ho však donutily rozjetý pracovní plán přerušit. Odborná lékařská vyšetření prokázaly v hercově těle zákeřný vir boreliózy, který může být velmi nebezpečný. Polívka tak ze dne na den vyměnil jeviště za postel a ve funkci živitele rodiny ho po letech strávených v domácnosti nahradila jeho dlouholetá partnerka a matka jeho tří dětí Marcela Černá.

Z matky realitní makléřkou

„ Jsem člověk aktivní, kreativní a tak jsem konečně chtěla ven mezi lidi a ne být pořád jen doma a starat se o rodinu,“ vysvětluje o mnoho let mladší partnerka známého lamače ženských srdcí s tím, že do práce se prý rozhodně nevrátila jen kvůli penězům. Předtím, než poznala muže svého srdce a stala se matkou jeho dětí Jana (12), Františka Antonína (10) a Marianny (8), pracovala jako obyčejná servírka. Nyní se vrací do pracovního procesu na pozici realitní makléřky a obchodnice. „ Zaměstnaná jsem od ledna a myslím, že se mi daří. Je to o nasazení,“ hovoří o své práci bývalá vystudovaná pedagožka. Nebo snad začala pracovat v realitách proto, aby konečně prodala jejich rodinnou farmu, kterou pořád nikdo nechce ?

Kdo bude pečovat o domácnost?

Jestli se do práce vrátila skutečně kvůli mnohamilionovým dluhům a nemoci svého partnera Černá však popírá. „ Na živobytí máme,“ směje se žena, která musela kvůli své nové práci překopat celý chod domácnosti. „ Děti jsou už větší, samostatnější, a tak to není žádná mateřská škola. Maminka už nemusí být prostě pořád doma,“ tvrdí Marcela Černá. Nejmladší Marjánce však bylo teprve osm, ani další dvě děti nejsou zdaleka dospělé a na každodenní starostlivost a „domácí maminčin luxus“ byly nejen ony, ale i samotný uznávaný herec, který má se svými bývalými ženami ještě další tři děti, prostě zvyklí.„ Podporují mě a pomáhají. Nejen děti, ale i Bolek. Podle mě je rád, že mám práci. Celý přístup se u nás otočil,“ dodává. A protože je nyní Bolek nemocný, zůstává s dětmi doma právě on. Kdo se ale bude věnovat dětem a domácnosti, až se náš milovaný komik vyléčí?

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden