Můj čas na kafíčko

Ženská magie podle hvězd

Můj čas na kafíčko

Každá žena je trochu čarodějka a používá svá kouzla a čáry. Často i nevědomě...

Chcete vědět, jak působíte na muže, jak vás vnímají a v čem je vaše největší kouzlo? Proč se vám některé věci v životě stávají tak často? Podíl na tom může mít i den, kdy jste se narodila, tedy vaše znamení. zvěrokruhu.

Beran (21. 3. - 19. 4.)

Působí odtažitě, ale její emoce se dají řadit podle rychlostních stupňů. Muže s pomalými reakcemi nechává vzadu za sebou. Její kouzlo je v dynamičnosti, která udrží každého muže v náležité aktivitě a pohybu. Její divoký životní styl je pouze pro bystrého muže, který bude mít tolik energie, aby jí stačil.

Býk (20. 4. - 20. 5.)

Její kouzlo je v pohledu bezbranné ženy, ale ve skutečnosti taková vůbec není. Naopak je zarputilá a vytrvalá. Tato žena dokonale ovládá umění svádět. Ve vší nevinnosti si přehazuje nohu přes nohu a vysílá tak sexuální signály všem mužům v okolí. Pokud něco chce,

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden