Můj kousek štěstí

Ženská maká a chlap se válí?

To je panečku ženská! Hvězda Slunečné Lucie Benešová (46) vlastnoručně rekonstruuje chalupu v Jizerských horách. Kdo by to do té křehké blondýnky řekl?

Na jednu stranu je to obdivuhodné a dokazuje, že v Lucii dřímá netušené množství energie a zručnosti, na stranu druhou je to znepokojivé. Svědčí to snad o manželské krizi, o které se mluví už dlouho? Protože ve většině rodin je přece zvykem, že chalupu předělává chlap.

A kam se tedy poděl Tomáš Matonoha (50), proč manželce při tak náročných činnostech nepomáhá, jak by se slušelo na milujícího životního druha? „Bez kabelky nikam! Hodí se i na stavbě,“ žertuje sexbomba, která se nechala při stavebních úpravách zvěčnit nejen s lopatou, ale právě i s kabelkou, jejíž barva ladila s tílkem.

Škoda že ke snímku nepřipsala: Kdepak jsi, Tomáši? Nutně potřebuji, abys mi pomohl. Ostatně jen velmi malé množství hereček bývá přítomno na stavbě. Svědčí to snad kromě jiného i o tom, že rodině úplně došly finance?

Že by Lucii Benešovou v roli bývalé prostitutky Rózy v seriálu Slunečná tak špatně platili? V tom případě by měla neprodleně požádat o zvýšení honoráře a od lopaty utéci. V plavkách jí to sluší mnohem víc, alespoň pánové se na tom do jednoho shodují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden