Moje šťastná hvězda

Ženská válka Borhyové a Petruchové na Nově graduje?

Lucie Borhyová má prý velký problém v podobě kolegyně a konkurentky Veroniky Petruchové.

Už dlouho se mluví o tom, že se s Lucií Borhyovou (45) povážlivě kýve židle. V poslední době je to ale podle všeho hodně vyhrocené. Hrozí její konec!

Je krásná, je sympatická a v mnoha ohledech Lucii Borhyovou (45) připomíná. Řeč je o sympatické Veronice Petruchové (29), kterou někteří lidé nazývají „mladší Borhyovou“. Pravda je, že pohledná brunetka má stejně jako její blonďatá kolegyně oči, ve kterých se řada diváků ztrácí a nemohou se od nich odtrhnout.

A pak samozřejmě velmi bujný dekolt, ten zdobí obě krásky televize Nova. Rozdíly se však přece jen najdou. Mladší Petruchová se umí skvěle ohánět na sociálních sítích, čímž získává velmi cenné body. V zákulisí televize se povídá, že mezi oběma se rozhořela nefalšovaná válka.

Moderátorka Veronika Petruchová.

Mohou jí pomoci intriky?

Vypadá to totiž, jako by se Petruchová chtěla v kariéře posunout dál a možná se jí zalíbila pozice Borhyové, která byla dlouhodobě neotřesitelnou královnou Novy. Už nějakou dobu to tak ale podle všeho není.

Snad i proto, že jí prý Petruchová začala dělat naschvály a Borhyová v očích některých kolegů může vypadat nespolehlivě a neseriózně. Na druhou stranu je otázka, jestli tímto stylem dosáhne vítězství. Protože pokud by se potvrdilo, že intrikuje proti sokyni, tak by spíš měla z ostudy kabát než postup na lepší pracovní pozici.

Ve vztazích pokulhává

Povídá se však, že Petruchová je pro kariéru ochotna obětovat všechno možné. Asi i soukromí a vztahy. Sama nedávno přiznala, že v tomto ohledu značně pokulhává. Zlé jazyky tvrdí, že pro samou práci a vymýšlení, jak se stát nováckou jedničkou, nemá ani čas na randění.

To ale spíš vypadá na ošklivé drby, protože brunetka je opravdu velmi krásná a zřejmě by mohla mít téměř jakéhokoli muže. Možná se prostě zatím nechce vázat, chce vše podřídit práci, což by dávalo za pravdu těm, kteří hovoří o její cílevědomosti.

Konec Borhyové by jí ve finále ublížil?

V redakci jsme se však shodli na tom, že ať to mezi oběma moderátorkami dopadne jakkoli, vítězkou nakonec asi nebude ani jedna. Každé takové válčení spíš ubližuje, protože vyplouvají na povrch věci, které by měly raději zůstat skryté.

Navíc i kdyby Borhyová skončila, hodně lidí by se ptalo, proč se tak stalo. A je pravděpodobné, že dřív nebo později by někdo na Petruchovou ukázal prstem a rozpovídal se o tom, co všechno se v zákulisí dělo. Je zřejmé, že její kariéře by to tedy nakonec nijak neprospělo. Asi se tak spíš pokusí existovat dál vedle sebe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden