Můj čas na kafíčko

Ženské na něj číhají všude! Odolá Háma pokušení?

Sympaťák a moderátor Aleš Háma (43) je teď neustále v obležení žen, což mu dělá náramně dobře! Třetí řada show Tvoje Tvář má známý hlas ho zaměstnává na plné obrátky. Čeho se ale v soutěži nejvíc děsí? „Nebráním se ničemu, ale samozřejmě se bojím věcí, které neznám.

Úplně ztracený bych byl u mladých zpěváků, které znají moje děti. Nebo kdybych si vyfasoval člověka, kterého znám osobně. Nechtěl bych třeba parodovat mé přátele. Třeba Hanku Zagorovou (70), Karla Gotta (77) nebo Jitku Zelenkovou (66),“ svěřil se Aleš. Jak zvládá náročné tréningy? Ustojí takové vražedné tempo i přesto, že je po Martinovi Dejdarovi (50) druhý nejstarší soutěžící?

Kam prchá před svou rodinou?

Aleš budí dojem skvělého zábavného moderátora a dokonalého manžela i otce. Jak to má ale ve skutečnosti s ženami, které se na něj prý doslova lepí? Se svou pohlednou blonďatou ženou, bývalou tanečnicí Gábinou (41) má dva syny. Staršího Jáchyma (14), který ho už přerostl o pár pěkných centimetrů, a malého Mikuláše (8). Přesto má Aleš občas zaječí úmysly! Proč pravidelně odchází od své rodiny? „Když na nás už nemá náladu, tak se buď zavře u sebe v pokoji anebo zmizí do lesa na posed nebo vyčistit si hlavu na ryby,“ prozradila jeho manželka Gábina. Ta je teď známou bytovou designérkou a navrhovala nový domov i své kamarádce herečce a moderátorce Tereze Kostkové (40). Co když si ale vtipný moderátor neudrží, když se kolem něho v Tváři teď neustále motají nejen kolegyně, ale taky spousty maskérek, vizážistek, tanečnic a fanynek?

Bude manželka Alešovi trpět jeho tokání?

Zajistí mu megashow další práci?

Aleš se teď díky Tváři vyhřívá na výslunní a finančně je za vodou. Navíc moderuje každý všední den zábavnou televizní soutěž Kde domov můj? a hraje v muzikálech. Stále ale vzpomíná na dobu, kdy se tak dobře neměl. „Byly časy, kdy jsem neměl žádnou práci. Všichni na mě zapomněli a já daboval v seriálech jen hasiče a záchranáře.“ Co s ním bude dál, až soutěž skončí? Přemýšlí snad, že by se na čas vrátil zpátky do Ameriky, kam šel na zkušenou, když tady o něho ještě nikdo nestál?

Jak si povede dál?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden