Můj čas na kafíčko

Ženské triky pro půvabný DEKOLT

Znáte určitě moudré pořekadlo, že oči jsou brána do duše. Jenže kolik mužů se nejdříve podívá mnohem níž, do ženského výstřihu? Proto je důležité dekolt nezanedbávat a s láskou o něj pečovat.

1. Správné krémy
Pitný režim je velice důležitý, při jeho dodržování bude vaše pokožka daleko zářivější. Pleť potřebuje dostatek vody, aby byla vypjatá. Nezapomínejte na hydrataci a výživu pleti vhodnými krémy s hustější texturou.

2. Ledová masáž
Skvělým pomocníkem jsou obyčejné kostky ledu! Na dobře vyčištěnou pokožku si přiložte kostku ledu a krouživými pohyby
masírujte dekolt, celá masáž by měla trvat 5 minut a tento proces zakončete hydratačním krémem, který si vklepete do pokožky. Váš dekolt bude krásně šťavnatý.

3. Úžasná maska
Maska je nejenom dobrá na pleť, ale i na pokožku dekoltu. Měla by se dělat pravidelně a stačí nám ingredience, které máme doma.Recept je jednoduchý: 3 lžíce olivového oleje, přidáme vaječný žloutek a najemno nastrouhanou mrkev. Vše promíchejte a naneste na pokožku. Nechte působit 20 minut a poté umyjte. A samozřejmě nakrémujte vaším oblíbeným krémem.

4. Spaní naboku škodí
Spánek na boku je sice nejpohodlnější poloha, ale pokožka na dekoltu trpí. Když spíme na boku, dělají se nám vrásky.  Kůže se zkrabatí a vrásky se už jen prohlubují. Nejlepší spánková poloha je na zádech. Pro krásu se musí trpět!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden