Moje šťastná hvězda

Ženu doma stále vidí

Už je to více než rok, co hvězdě Policie Modrava zemřela milovaná manželka. Ačkoli si Jaroslav Satoranský (81) myslel, že čas bolest trochu zmírní, mýlil se.


Po ženě Libušce (†78) se mu pořád neuvěřitelně stýská. I proto je rád, že už je práce zase v plném proudu, alespoň tak na chvilku přijde na jiné myšlenky. Doma je to pro něj totiž hotové peklo! „Občas v nějakém kolektivu zapomenu, ale když jsem doma, pořád ji tam vidím,“ stýská si.


Po ženě Libušce se mu pořád stýská.

Myslel si, že bude všechno v pořádku

Paní Satoranská skonala v den jeho svátku. Všichni, kdo mu gratulovali, v té chvíli ale netušili, že prožívá to nejhorší období v životě. Že o ni přijde tak brzy, přitom nevěděl.

„Myslel jsem si, že když před několika roky absolvovala operaci, že bude v pořádku,“ svěřil smutně. Na druhou stranu je prý ale rád, že si ji mohl vzít domů a byl tak s ní do poslední chvíle.

„Naštěstí mám skvělou dceru, skvělé dva vnuky a báječné dva pravnoučky,“ říká s radostí v hlase. Diamantové svatby, kterou by oslavili příští rok a na kterou se tak těšil, se už ale bohužel nedočká.

Velký návrat

Ačkoli ještě před rokem tvrdil, že bude postupně dávat herectví vale, všechno je nyní jinak. Aby utekl bolestným vzpomínkám, rozhodl se pokračovat. Další řada úspěšného krimiseriálu, která se v současnosti natáčí na Šumavě, měla být už bez něj.

Postava majora Koutného totiž odešla do důchodu. Jaroslav Satoranský se však svěřil, že se v něm bude i nadále objevovat. Avšak s tím rozdílem, že místo výslechové místnosti jej budeme vídat v civilu. Zdá se, že práce je skutečně dobrý lék.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden