Moje šťastná hvězda

Ženu odstavil na druhou kolej

Zase mezi nimi vypukla válka? Jejich přátelé promluvili! Co se s JANEM HRUŠÍNSKÝM (64) a jeho manželkou MILUŠÍ ŠPLECHTOVOU (62) děje?

Nebylo by to poprvé ani naposledy, co by se mezi Janem Hrušínským (64) a jeho manželkou Miluší Šplechtovou (62) rozhořela manželská krize. Za poslední roky si prošli hned několika. A nyní se zřejmě celá situace opakuje.Co se mezi nimi děje?

Nudí se?

Jeden z blízkých známých manželského páru prozradil, že Jan Hrušínský si nechce se ženami dát pokoj a neustále musí svou manželku pošťuchovat. A jí došla trpělivost, a tak mu měla dát ultimátum, že buď přestane s mladými ženami flirtovat, anebo se budou muset rozvést.

To se samozřejmě principálovi Divadla Na Jezerce nelíbí, a tak slíbil, že bude sekat dobrotu. Podle jejich známého to ale vydržel sotva pár měsíců, než se zase utrhl ze řetězu. A Šplechtová na to zase přišla.

Mnozí si myslí, že jim neprospívá to, že jsou téměř každý den spolu, a to dvacet čtyři hodin. A tak se podle všeho Hrušínský snaží své ženě dohodit nějakou hereckou roli, aby se aspoň na chvíli zabavila.

Letos se jí naštěstí podařilo ukořistit roli v připravovaném filmu, a tak si po dlouhých sedmi letech konečně zase zahraje i před kamerou něco většího než seriálovou epizodku. Nepohrdla by však ani nekonečným seriálem, jenže ani v této oblasti se jí poslední léta příliš nepoštěstilo.

A tak si, jak tvrdí přátelé, vylevá zlost na svém muži, i když za nic nemůže. Pokud se ale skutečně zase schází s jinou ženou, koleduje si podle jeho kamarádů o pořádný malér. Šplechtová nebude jeho milenky přehlížet donekonečna.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden