Moje šťastná hvězda

Ženu zranil na jevišti

IGOR CHMELA (50) září v seriálu Sestřičky Modrý kód a s manželkou JANOU JANĚKOVOU (43) hraje v jednom divadle. Jak jim to funguje?


Jsou spolu už mnoho let. Láska mezi nimi očividně ještě zdaleka nevyprchala.  Sympaťák Igor Chmela (50) se svou manželkou vychovává tři děti, hrají spolu v divadle a teď v době pandemie spolu trávili hodně času.  O to citlivěji asi manželka Jana Janěková (43) vnímala, když se její muž věnoval i jiným ženám. V podstatě mu ale nemá co vyčítat.


Herecké manželství s sebou nese spoustu úskalí.

Prohodili si manželky

Po zhlédnutí několika dílů Sestřiček se prý Jana Janěková zaměřila především na Adélu Gondíkovou (47), se kterou měl i pár milostných scén. Jeho manželka je také herečka, proto by od ní herec čekal asi víc pochopení.

Vždyť i ona se tulí k jeho kamarádovi na jevišti přímo před jeho očima. Chměla spolu s manželkou a dvěma přáteli Davidem Prachařem (62) a Lindou Rybovou (45) založil vlastní divadelní spolek.

Na repertoáru mají třeba hru Tři verze života, kde si s Davidem Prachařem prohodili partnerky. Přímo před manželem tak hraje ženu Prachařovi. Asi nepomyslela, jak to zase snáší on.

Shodou náhod se právě při zkoušce tohoto představení stalo něco, z čeho měla manželka dlouhodobé následky. Že by Igor ukázal, že není takový kliďas, jak se zdá? Manželce totiž zlomil nos!

Najednou měla nos na stranu

Při pádu ze sedačky dal manželce ránu loktem do obličeje. „Slyšel jsem křupnutí a věděl, že je zle. Žena byla strašně statečná, jen si dala hlavu do dlaní. Když ruce odtáhla, měla nos na stranu,“ vzpomínal Chmela v jednom rozhovoru. Herecké povolání není žádný med, obzvlášť když spolu hrají manželé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden