Moje sladké tajemství

Ženy ho milovaly, muži žárlili na jeho velké úspěchy

Moje sladké tajemství

Jakmile se ti dva potkali v divadelním klubu, šli si okamžitě po krku a kolegové je od sebe museli trhat.

Noblesní Jiří Adamíra (†67) se vždy zajímal o něžné pohlaví, a svému kolegovi dokonce přebral manželku. Ten si to ale nenechal líbit, a tak se dnes o rvačkách dvou soků v lásce vykládají hotové legendy.

Vrozená noblesa, šarm, elegance a vzácný smysl pro inteligentní humor, to byly charakteristické vlastnosti skvělého českého herce Jiřího Adamíry (†67). Nesmíme ale také zapomenout na podmanivý hlas, díky němuž okouzloval všechny ženy ve své blízkosti.

Nadhled a smysl pro humor

Jakmile vstoupil do místnosti, stával se okamžitě středem pozornosti. Měl obrovské kouzlo osobnosti, a tak není divu, že mu ženy podléhaly a muži na něj žárlili. Byl to Oldřich Nový (†83) své generace, a to se přitom jeho typ tehdy zrovna nenosil.

V padesátých letech minulého století filmaři preferovali urostlé budovatelské hrdiny v montérkách, zatímco Adamíra vypadal jako

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden