Můj čas na kafíčko

Zeptejte se horkého vosku na svou budoucnost

Můj čas na kafíčko

Pokud patříte mezi ty, kteří si myslí, že svíčky se dají využít pouze jako pěkné dekorace nebo na provonění domácnosti, tak zbystřete! Ze vzniklého vosku, který během pálení svíček vzniká, se totiž dá poměrně jednoduchým způsobem také předpovídat budoucnost.

Věštění z vosku není žádnou novinku, tento způsob věštění k nám přišel z Ameriky a stal se velmi populárním. Pokud se tedy i vy chcete dozvědět, co vás čeká a nemine v následujících dnech a měsících, prozradíme vám, jak na to. Na věštění z vosku nepotřebujete nic extra speciálního, proto se do něj může pustit opravdu každý.

Důležitá je čistá mysl

Stačí vám jen svíčka a nějaká podložka či miska se studenou vodou, do které posléze můžete vzniklý horký vosk vylít. Na hladině se tímto způsobem vytvoří různé zvláštní tvary, z nichž se pak věští budoucnost. Jakou metodu si přitom zvolíte to už ponecháme na vás.

Než se do věštění pustíte, musíte si však být jisti, že máte čistou mysl a v hlavě se vám nehoní myšlenky na nic jiného, kromě problému či otázky,

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden