Moje šťastná hvězda
Zhatí jí snoubenec plány?
Zhatí jí snoubenec plány?

Po nedávné krizi to vypadalo, že se dalo všechno do pořádku a SANDRA NOVÁKOVÁ (38) byla zase spokojená. Radost jí ale měla vydržet jen chvilku.

Už delší dobu se spekuluje, že to mezi Sandrou Novákovou (38) a jejím partnerem Vojtěchem Moravcem (33) pořádně skřípe. Na začátku roku oznámili zásnuby, veselka je ale zatím v nedohlednu.

Snoubenci měli prožívat pořádnou krizi, a dokonce to vypadalo i na rozchod. Žijí spolu už přes sedm let a mají syna Mikuláše (4). Když se chlapeček narodil, nejspíš si představovala, že se brzy stane vdanou paní.

Těšila se na svatbu

To se ale hodně zmýlila. Seriálový režisér totiž s žádostí o ruku pěkně otálel. Dočkala se až letos. Jejich svatební plány ale zprvu zhatila koronavirová pandemie.

Krátce nato se začalo šuškat, že to už mezi nimi není takové jako dřív. Herečka značně pohubla, na veřejnosti se ale snažili působit, jako kdyby to bylo mezi nimi stále zalité sluncem.

Jejich známým ale neuniklo, že je Sandra hodně posmutnělá. Zdali v tom hrál roli někdo třetí, to se ale zatím nepotvrdilo. Těžko říct, zda to byl záměr, jak vyřešit nebo jen oddálit jejich údajné problémy.

Sandra s Vojtěchem se ale před časem rozhodli, že spolu natočí vlastní film. Herečka se dokonce ujala psaní scénáře a tuto novou roli si doslova zamilovala.

Vrhli se na společný projekt

Byla také ráda, že může trávit víc času se svým partnerem. Nováková se totiž do snímku sama obsadila a Vojta ho celý režíroval. Podle všeho se těšila, že bude film s názvem Matky velkým úspěchem a už začala přemýšlet, kam až se může dostat.

Coby herečka si sice nemůže na nedostatek za-jímavých rolí stěžovat, prosadit se rovnou filmem a k tomu ještě vlastním, to je snem snad každého umělce.

Navíc přiznala, že právě scenáristika by mohla být to, čemu by se chtěla později věnovat. Přece jenom je to časově méně náročné než stát celý den na place a měla by tak víc času na svou rodinu.

Tedy aspoň takhle o tom sní. Realita však bude nejspíš někde trošku jinde. Možná už se viděla, jak se její život obrátí vzhůru nohama a už nebude muset tolik honit. Z toho ale očividně rychle vystřízlivěla. Sama totiž nedlouho poté přiznala, že jí Moravec s domácností vůbec nepomáhá.

On se vidí v zahraničí

„On je génius, umělec, nemůžu to po něm chtít,“ snažila se ho bránit. Veškeré plány, které tak měla, jsou už asi dávno pryč. Přece jenom mají malého syna, který potřebuje péči, a co se týče úklidu, to má na bedrech také jenom ona.

Zato Moravec už si má údajně plánovat, kam až ho velký úspěch může dovést. A co teprve kdyby dostal nabídku ze zahraničí. To by Sandře asi zlomilo srdce. Opět by totiž zůstala na všechno úplně sama. Třeba to ale nakonec nebude zase až tak horké

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz