Můj kousek štěstí

Zhroutí se z práce?

Moderátorka Tereza Pergnerová (45) to má s prací jako na houpačce. I když by mohla jásat, když už nějakou po čase dostane, každé moderování ji nakonec obrovsky emočně vyčerpává. 

To byste do jedné z nejznámějších moderátorek, která má za sebou spoustu televizních pořadů, snad ani neřekli. I když na obrazovce působí sebevědomě a nad věcí, každé natáčení pro ni znamená obrovskou zátěž. „Abych si pročistila hlavu, denně si udělám osmikilometrovou procházku,“ popisuje. Kdoví, v jakém by byla stavu, kdyby si alespoň na chvíli neoddychla.

Byli jsme v panice 

Naposledy moderovala pořad o lidech, kteří si v životě prošli peklem, a televize jim pomohla s novým bydlením. Pergnerová s ostatními kolegy přitom do poslední chvíle neměla tušení, jestli se jim protagonisty vůbec podaří sehnat. „Všechno se rodilo postupně. Byly chvíle, kdy jsme byli v panice, protože to vypadalo, že nebudeme mít žádného hlavního hrdinu,“ popisuje napjaté chvíle, které prožívala spolu s televizním štábem.

  Chtěla jsem se rozdat 

Tragické osudy lidí, s nimiž Pergnerová nedávno točila, by musely zamávat s psychikou každého. „Ani jsme si neuvědomovali, že to byla práce. Díky intenzivnímu kontaktu jsme spoustu věcí prožívali spolu s rodinami,“ popisuje. Zdá se, že najít hranici mezi profesí a soukromím je pro moderátorku zřejmě hodně složité. „Je to nabíjející, protože tam jsou dobré konce, ale zároveň i hodně vyčerpávající,“ říká upřímně. Navíc to není poprvé, kdy Pergnerová dává do práce tolik sil. V dobách, kdy uváděla hitparádu Eso, jezdila za fanoušky po celé zemi. „Chtěla jsem se jim rozdat, přitom jsem zapomínala na sebe a na to, že bych já sama měla nějak růst a vyvíjet se,“ vysvětlila. Už teď přiznává, že život v showbyznysu jí dvakrát nevoní. Znamená to snad, že by skončila s moderováním? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden