Moje šťastná hvězda

Zhroutilo se mu manželství?

Před pár dny u něj doma zasahovala policie. PAVEL TRÁVNÍČEK (70) je se svou ženou MONIKOU TRÁVNÍČKOVOU(35) na ostří nože!


Letošní rok by herec Pavel Trávníček (70) nejspíš nejraději vymazal z kalendáře.  Podle všeho se totiž jeho manželství s producentkou Monikou Trávníčkovou (35) řítí do záhuby.  A i když to Trávníček dlouhou dobu veřejnosti, a možná i sám sobě, nechtěl přiznat, teď už musel jít s pravdou ven.


„Máme s Monikou problémy a ještě mi vyhrožuje, že už syna Maxmiliána (4) neuvidím,“ přiznal herec před pár dny pod tíhou toho, že se provalilo, že u nich doma musela dokonce uprostřed noci zasahovat policie. 


Manželka mu prý dělá ze života peklo.

Velké obavy

Monika měla strach o syna, který byl tou dobou se svým otcem doma. Jenže nezvedal telefon, a když přišla domů, nemohla se dozvonit. „Musela jsem přivolat policii, aby zjistili, zda je vše v pořádku,“ potvrdila Monika.

Jenže ze slov mluvčí policie vyplývá něco jiného. Podle ní vyjela hlídka prověřit oznámení o narušení občanského soužití mezi partnery, což vypadá spíš na pěkně oskrou hádku než na to, že by se Monika bála o zdraví svých blízkých.

I Trávníčkova žena se poté nechala slyšet, že s manželem  už není a všechno teď řeší právní cestou. O jejich krizi se začalo mluvit před pár měsíci, kdy se na Pavlově profilu na sociální síti objevilo oznámení o tom, že jeho žena se rozhodla žít s houslistou  Jaroslavem Svěceným (60).

Tehdy ještě stále dokola všem tvrdil, že mu někdo napadl účet a s manželstvím je vše v pořádku. Jak se ale ukazuje, byla to lež.

Bojuje o práci i o manželku?

Herec mohl přijít na jiné myšlenky účastí v taneční show StarDance, ale nedávno se zranil, natáhl si vazy a vyvrtl kotník a ze soutěže odstoupil. Podle jeho okolí je na tom v současné době psychicky dost špatně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden