Moje šťastná hvězda

Zhrzená milenka mu dává zabrat

Minulost ho nemile dohání

Nepříjemné chvíle teď prožívá JOSEF LAUFER (77). Zdraví už nějaký čas trápí nejen jeho, ale také jeho milovanou ženu, která bojuje doslova o život. A aby toho neměl málo, život mu ztrpčuje údajná bývalá milenka, s níž si vůbec neví rady.
Idol 60. let se španělskými kořeny měl pro něžné pohlaví vždycky velkou slabost a jeho údajné pletky s kolegyněmi z branže nebyly ničím výjimečným. Slavný interpret šlágru Sbohem, lásko, já jedu dál, je přitom už 50 let šťastně ženatý s kostýmní výtvarnicí IRENOU GREIFOVOU (78), s níž má dceru ESTER. Harmonické a spokojené manželství si přesto sem tam zpestřoval nějakou tou aférkou. Jeho poslední románek se mu ale příliš nevyplatil a dnes toho asi pěkně lituje. Poslední údajná Lauferova milenka patří totiž k těm, které se zpěváka a herce snažily získat jen pro sebe a dostat ho od manželky. Žádné se to ale nikdy nepovedlo, protože Josef manželku vždy velmi miloval a nikdy ji opustit nechtěl. Příležitostnými aférkami si manželství jen zpestřoval, ale pokaždé se poslušně vrátil domů.
Mstí se
Poslední žena, která podlehla jeho kouzlu, něco takového však odmítla akceptovat a nechce se smířit s tím, že zpěvákovi měla sloužit jen pro zábavu. Přestože se Laufer s ženou zkoušel rozejít po dobrém a vysvětloval jí, že svou ženu nikdy neopustí, milenka to odmítla přijmout a rozhodla se, že se mu patřičně pomstí. Zpěvákově manželce proto napsala dopis, ve kterém jí popsala všechny detaily svého vztahu s jejím manželem.

Nyní už chce mít jistě svůj klid a doufá, že se jeho žena uzdraví a prožijí spolu ještě několik krásných let.

Neví si s ní rady
Něco takového by rozhodilo každou vdanou ženu, natož tu, která doslova bojuje o život. V případě Lauferovy manželky bylo totiž jednání milenky obzvláště necitlivé. Paní Irena totiž už rok bojuje o život. Vloni jí lékaři diagnostikovali velmi vzácné a nebezpečné onemocnění – toxický šok, při kterém nemocnému selhávají ledviny, játra, a dokonce i vědomí. Známá kostýmní výtvarnice tak měsíce bojovala o přežití na přístrojích na ARO a zpěvák u jejího lůžka tehdy trávil každou volnou chvilku. „Nebyl jsem schopen ničeho a ze samého trápení a stresu jsem nakonec sám dostal akutní zánět žlučníku,“ řekl tehdy smutně jeden z hrdinů populární komedie ZDEŇKA TROŠKY (63) Kameňák. O svou nemocnou ženu se teď Laufer stará a nechce ji za žádnou cenu opustit.
Vždy zapíral 
S otravnou ženou si ale nedokáže poradit a kvůli celé aféře dokonce měla přijet jeho dcera ze zahraničí, kde trvale žije, aby rodičům pomohla situaci urovnat. Paní Ireně se ale opět přitížilo a musela prý znovu do nemocnice. Laufer si zoufá, ale neztrácí naději, že se jeho ženě zase uleví a neodbytná obdivovatelka je nechá na pokoji. Známý elegán, mezi jehož milenky měla kdysi patřit i tanečnice TEREZA DUFKOVÁ (37) a o němž se svého času tradovalo, že obšťastňoval několik milenek najednou, ale jakékoli nevěry vždy popíral a také jeho žena vždy věřila, že jde jen o jedovaté pomluvy. Příčinu ke klepům prý zavdával fakt, že Laufer svou zákonitou manželku nikdy nevyvedl do společnosti a celá léta ji tak nikdo ani očkem nespatřil.

Popisky:
B1:
B2:

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden