Můj kousek štěstí

Zhubla a vdá se!

Svatba se blíží, je potřeba dostat se do formy! To si zřejmě řekla herečka Alice Bendová (47), která nedávno začala makat na své postavě. Dala se do běhání a na jeden zátah uběhne až jedenáct kilometrů.

Za poslední měsíc má dole víc než pět kilo. Nezbývá než doufat, že ještě nemá koupené svatební šaty, po takové hubnoucí jízdě by jí totiž už za chvíli vůbec nemusely sedět.

Bude se jmenovat Topolová? Herečky obvykle příjmení nemění. Udělá Alice výjimku?

Rychlovka bez mámy

Když ji začátkem roku po deseti společných letech požádal o ruku její přítel Michal Topol (35) byla štěstím bez sebe. Na prst navlékla briliantový prsten a zasnoubením se pochlubila na internetu. Svatební akt původně snoubenci plánovali uskutečnit v kruhu nejbližších doma v Čechách na své zahradě. Nakonec je ale všechno jinak.

Rozhodli se, že se vezmou netradičně na pláži na Kanárských ostrovech. Tam mají ostatně i svůj druhý domov. Na ostrově Tenerife vlastní apartmán, kde tráví mnoho času, volba exotické svatební lokality tedy není žádnou náhodou.

„Bude to rychlovka, jen my dva, děti a svědci,“ oznámila své představy o veselce budoucí nevěsta. Na pláži ale bude chybět hereččina maminka, které prý jedna svatba její dcery bohatě stačila. V roce 2004 si Alice vzala hokejistu Václava Bendu (45) s nímž má Alici (11) a Václava (14).

Šťastný konec ale jejich láska neměla a přišel rozvod. Herečka jistě doufá, že její aktuální vztah nic podobného nečeká a druhé manželství bude úplně jiné, jako už samotná svatba.

Dlouhý závoj

Bendová plánuje svou tvrdě vydřenou postavu obléknout do plážových šatů a dát na hlavu pětimetrový závoj. To se bude v písku u moře krásně vyjímat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden