Můj čas na kafíčko

Zhubněte rychle za pouhých 24 hodin!

Ten pocit zoufalství, kdy byste nejradši těsně před  důležitou akcí shodila pár kilo, zná každá z nás. Jak to ale udělat, když do akce zbývá jen jeden den?

Rozhodla jste se jít do toho a zkusit to? Potřebný hubnoucí efekt se projeví hlavně na vašich bocích a bříšku. Tedy na partiích, kde je pár kil navíc hodně vidět. Ale pozor! Mějte na paměti, že taková nárazová dieta by opravdu neměla být dlouhodobá. Naopak by měla spíš fungovat jako vaše výjimečná pomoc na poslední chvíli.

Jak na to a čemu se naopak vyhnout?

Kouzlo spočívá hlavně v úžasných zelených smoothie drincích. Nenechte se ale příliš uchlácholit. Samozřejmě to není jenom o tom, že budete pít jeden zelený drink za druhým. Je potřeba se u toho i správně hýbat a dodržovat patřičnou životosprávu. To všechno má totiž během dne vliv na to, že je břicho nafouklé, a přesně to přidává postavě opticky několik kil navíc. Protože je to ale otázka jen jednoho jediného dne, dají se zatnout zuby a vydržet. A právě smoothie se svými vitaminy a minerály dokáže nastartovat potřebnou látkovou výměnu a spalování tuků. Smoothie si připravte hned ráno třeba ze sladkých hrušek, čerstvého listového špenátu a zralého máslového avokáda. Pro zpestření chuti můžete přidat jemně pálivý čerstvý zázvor, svěží citronovou šťávu nebo pár lístečků natrhané máty. Držet dál byste se naopak měla od sladkého pečiva či ovoce a nadýmajících potravin, jako je například cibule.

Nenechte se odradit trochu jedovatou barvou.

Měla byste i cvičit

Je potřeba se i hýbat. První rozcvičku si udělejte hned ráno, a to okamžitě po probuzení. Tedy ještě před tím, než začnete něco dělat nebo konzumovat. Zaměřte se hlavně na svoje problematické partie. U většiny žen to jsou především stehna, hýždě a břicho. Na ty jsou nejúčinnější kliky nebo staré dobré sklapovačky. Skvělé je, že nemusíte nikam do posilovny. Zacvičit si můžete v pohodlí svého domova. Stačí vám k tomu jen trochu místa a ideálně speciální cvičicí podložka, aby vás nezačaly zase pro změnu kvůli kráse bolet záda.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden