Můj čas na kafíčko

Zhubněte účinně bez mučivých diet!

Jste velkou milovnicí jídla a dieta je pro vás zakázané slovo? Jenže nutně potřebujete shodit pár kilo? Máme pro vás řešení! Řekneme vám přesně, co byste měla dělat a čemu byste se pro změnu měla raději vyhnout, abyste docílila své vysněné postavy.

Tušíte správně, že bez pořádného pohybu to vysněné hubnutí prostě nepůjde. Když si ale zacvičíte třikrát týdně po dobu minimálně půlhodiny, budete za odměnu moct jíst téměř cokoli a v jakémkoli množství. Přejídání není samozřejmě v žádném případě zdravé, ale hladovky také ne! Nenechte se v žádném případě týrat hlady a na nesmyslné hladovky zapomeňte. Nejideálnější doba na trochu pohybu jsou ranní hodiny. Proto si přivstaňte! Příjemně tak nastartujete svůj organismus na celý den.

Pijte klidně dál svou oblíbenou kávu

Káva sice není symbolem zdravé stravy a životního stylu, ale je perfektní na vaše trávení a navíc celkově zrychluje metabolismus, takže se v těle tolik neukládají tuky z jídla. Jeden šálek kávy po jídle tak vyřeší váš problém až na tři hodiny. Není asi třeba připomínat, že káva by měla být černá, tedy bez mléka a také bez cukru.

Vyvarujte se večerních chutí

Platí tu takové nepsané pravidlo: snažte se vynechat jídlo na celých dvanáct hodin v kuse. Pak zaručeně zhubnete! Znamená to ovšem nezobat večer u televize jeden bramborový lupínek za druhým a nepít během noci slazené kalorické nápoje. Ty nahraďte čistou vodou nebo výbornými bylinnými čaji.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden