Můj kousek štěstí

Zhýčkaná hvězda, nebo rozumná holka?

Můj kousek štěstí

Je tvrdohlavá. Chtěla odejít z Ordinace a šla. Přála si vdát se za ženáče i to se jí povedlo. Nic ovšem nikdy nedostala zadarmo, jak sama říká Daniela Šinkorová (48).

Talentovaná žena ze vzorné slovenské rodiny má dětství neodmyslitelně spojené s plyšovým medvídkem. Dostala ho, když jí bylo šest, za odměnu, že přestála nepříjemné onemocnění, které se projevovalo boláky po celém těle. Dva měsíce chodila na injekce, jedla jen tekutou stravu, maminka ji mazala jodovou tinkturou.

Rodiče jí pak dovolili vybrat si v hračkářství cokoli, a tak se v její posteli objevil plyšák Macko. „Když mi bylo špatně, objímal mne. Když jsem byla nešťastná, plakala jsem do něj. Když jsem měla tajemství, šeptala jsem mu ho,“ vzpomíná. Zatímco Danielina maminka je loutkoherečka, dceru lákalo zpívat a tančit v muzikálech.

Vystudovala bratislavskou konzervatoř a muzikálové herectví na brněnské JAMU. Tam se setkala s Romanem Vojtkem (49), dva roky spolu chodili, pak jí

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden