Můj kousek štěstí

Žije jako v pravěku

Ve Tváři se vydává ze všech sil, chce zřejmě zapomenout na své zlomené srdce...

Rozchod dal Monice Absolonové (45) co proto, vzpamatovává se z něj už skoro rok. Mamince Tadeáše (6) a Matouše (3) a bývalé partnerce zadluženého hokejisty Tomáše Horny (41) se v krátké době převrátil naruby celý život.

Najednou je s dětmi sama, má milion starostí, změnila účes, což není u žen zrovna nepodstatné, a ještě kývla na účast v soutěži Tvoje tvář má známý hlas. V minulosti to opakovaně odmítala, tvrdila, že má dvě děti a není už nejmladší.

„Život se mi dost proměnil, a tak jsem si řekla: Když změna, tak pořádná! Rozhodla jsem se, že se všem těm mindrákům a strachům postavím,“ vysvětluje Monika Absolonová (45). A další radikální změnou ve zpěvaččině nynějším životě je koupě chalupy.

Pět let pátrala po té pravé, viděla jich snad dvě stě, až ji okouzlilo staré venkovské stavení, kde dře do úmoru. „Zatímco mamka mi doma hlídala kluky, já jsem na chalupě otloukala zdi a odkrývala osm vrstev linolea,“ vzpomíná.

V roli chalupářky si takzvaně čistí hlavu. Nádobí myje v lavoru na zápraží jako v dobách našich babiček, ale cítí se spokojená. V prvé řadě se snaží, aby rozchod s jejich otcem syny co nejméně traumatizoval. „Neslyší ode mě ošklivé věci. Stále je to jejich tatínek, bez ohledu na rozpory,“ přiznává.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden