Můj kousek štěstí

Zima už s krásou vaší pokožky nezamává

Pravá zima sice nastane až za několik týdnů, to ale neznamená, že svou pokožku nemůžete začít připravovat už teď. Včasná příprava a pravidelná péče o pleť vám může po příchodu mrazivých dnů velmi ulehčit práci. Podívejte se na produkty, se kterými snadno docílíte skvělých výsledků.  

Stejně jako se v zimě chráníte teplým oblečením a pokrývkami hlavy, je důležité myslet i na vaši pleť. Ač se to nemusí na první pohled zdát, zima je pro vaši pokožku srovnatelně náročné období jako léto. Sice se musí vypořádat s odlišnými výzvami, ale pro zachování její dobré kondice je nutné pečovat o celé tělo.

Nejtypičtějšími situacemi během chladného období jsou přechody z mrazivého počasí do vytopených interiérů. Časté střídání prostředí dá pokožce pořádně zabrat a může ji viditelně poškodit. Předejděte nechtěným důsledkům zimního období a začněte s přípravou již v těchto dnech.

Pravidelná péče a výběr správných produktů je klíč k úspěchu.Jelikož je pleť s nadcházejícím podzimem a zimou vystavena nepříznivým vlivům jako je silný vítr, časté teplotní změny a chlad, rychleji se vysušuje a ztrácí vitalitu. Abyste pokožku měli řádně hydratovanou, pevnou a zdravě vypadající, doporučujeme k vyzkoušení produkty od značky Lactovit. Konkrétně se jedná o řadu LACTOUREA, která obsahuje 10 % Lactourey, tedy výjimečný komplex kyseliny mléčně a čisté urey. Při pravidelném používání produktů z této řady docílíte účinné rehydratace svrchní vrstvy pokožky, díky čemuž bude lépe chráněna před vlivy vnějšího prostředí, a navíc bude hladší a vláčnější.

Pro kompletní hydrataci celého těla je určeno LACTOUREA regenerační tělové mléko (MOC – 250 ml za 109 Kč, 400 ml za 149 Kč). Zlepšuje přirozenou ochrannou funkci pokožky a výrazně zvyšuje její hydrataci. Účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky a zanechává pleť příjemně hebkou. Po použití se tělové mléko ihned vstřebá.

Sprcha je i přes nepříznivé venkovní teploty stále zdrojem kvalitní relaxace. Z toho důvodu nabízí Lactovit LACTOUREA regenerační sprchový gel (MOC – 300 ml za 69 Kč, 500 ml za 105 Kč).Dokonale zvlhčí vaši pokožku a díky kyselině mléčné má navíc protizánětlivé a antibakteriální účinky. Zlepšuje přirozenou ochranou funkci a obnovuje její měkkost.

Téměř každý má zkušenost s tím, že v zimě trpí nejvíce ruce, které většinou nemají dostatečnou ochranu. LACTOUREA regenerační krém na ruce (MOC – 69,90 Kč) vám ale v těchto případech skvěle poslouží.

Je určen pro popraskané a citlivé ruce a díky složení s UV ochranou pomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn. Rychle schne a můžete ho použít kdykoli během dne.

Díky jedinečné a inovativní formuli LACTOSOMAS patří výše zmíněné tělové mléko spolu s regeneračním sprchovým gelem k výjimečným produktům na trhu. Mikrokapsle LACTOSOMAS obsahují účinné složky mléka (proteiny, minerály a vitamíny), které díky postupnému uvolňování vyživují všechny tři vrstvy pokožky.

Výrobky značky Lactovit zakoupíte ve většině běžných drogerií.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden