Moje šťastná hvězda

Získal tanečník její srdce?

Povídá se, že se jeho kouzlu jen těžko odolává. Nedokáže se nakonec udržet ani Kubelková?

Od začátku se jen těžko brání vzájemné přitažlivosti. Martin Prágr (29) je prý z krásy Ivy Kubelkové (46) úplně vedle a jen těžko se ovládá. Má ale šanci ji přebrat jejímu dlouholetému partnerovi?


Jakmile se poprvé společně objevili během živého večera StarDance, začali si televizní diváci povídat, že jsou mnohem víc než jen dva soutěžící. Sympatický tanečník Martin Prágr (29) se od začátku dívá na modelku Ivu Kubelkovou (46) jako na svatý obrázek a trochu mu uniká, že je už přes dvacet let zadaná.


Je partnerkou charismatického architekta Georga Jiraska (65). Opravdu by se tak mohlo stát, že by mohla podlehnout svodům mladšího tanečníka?


Vzájemná přitažlivost


Těžko přehlédnout, jak moc to Kubelkové s mladším tanečníkem sluší. Výborně se na tanečním parketu doplňují a působí spolu skutečně uvěřitelně. Díky tomu mají čím dál více příznivců a patří spolu k favoritům celé taneční show. Spojuje je ale možná víc než jen tanec.


Dokázal si ji udržet už více než dvacet let.

Je to svůdník?

Podle našeho zdroje z blízkého okolí StarDance, který si nepřejeme být jmenován,  je Prágr velký svůdník a od začátku se snaží s herečkou flirtovat. Ta mu sice zpočátku odolávala, ale tanečník je vytrvalý a nenechá se odbýt.

Postupně se k ní tak dostává čím dál blíž a nedivili bychom se tak, kdyby se třeba i políbili a něco mezi nimi proběhlo.  Není to navíc poprvé, co se povídá, že Martinu Prágrovi podlehla během StarDance jeho taneční partnerka.

Jiskření jako pravidlo

Podobné zvěsti kolovaly internetem před dvěma lety, když tančil s herečkou ze seriálu Comeback Simonou Babčákovou (50). Dokonce se spolu během jednoho z živých přenosů dlouze políbili na rty. Během tance jí navíc často poklepával na zadeček.

Hodně to tehdy překvapilo i Prágrovu partnerku, tanečnici Denisu Galandžárovou (28), čemuž se ale nedivíme. Zajímavé také bylo, když v roce 2019 tančil s biatlonistkou Gabrielou Soukalovou (33). Ta byla v té době ještě vdaná za badmintonistu Petra Koukala (37), ale mluvilo se o velké krizi a odcizení.

I proto působilo uvěřitelně, že se měla zakoukat do Prágra, ačkoli to od začátku oba popírali. „Úplně nás to rozhodilo,“ vyjádřil se tehdy za oba tanečník. Tak uvidíme, jestli se nakonec potvrdí, že měl něco s Kubelkovou, nebo i to zůstane jen v rovině spekulací.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden