Moje sladké tajemství

Získala podezřelé milionové dědictví

I když je hvězda dětských srdcí Dagmar Patrasová (63) již nějaký čas v důchodu, žije si více než dobře. Kromě celkem vysoké penze má i další velmi zajímavé příjmy. Podle našeho zdroje je totiž Patrasová s manželem Felixem Slováčkem (76) spolumajitelkou hned několika luxusních nemovitostí.

Přičemž jednu z nich vlastní jen ona sama. Jedná se o osminu bytového domu v lukrativní pražské městské části Nové Město. V rohovém domě nedaleko Karlova náměstí se mají nacházet tři velké byty. Z jejich pronájmu údajně plynou na účet herečky a zpěvačky měsíčně desetitisícové částky.

Velkou záhadou ovšem je, jak vlastně Patrasová k nemovitosti vůbec přišla! Podle všeho se totiž jedná o dědictví po starší paní se kterou neměla mít herečka nic společného. Pro všechny to bylo překvapení Patrasová získala část domu údajně jako dědictví po jisté paní Věře Kočové.

Ta zemřela před necelými třiceti lety v požehnaném věku. Zůstala po ní neteř, synovci a životní partner. Ti všichni se pochopitelně objevili také v závěti. Kromě rodiny tam ale byla k překvapení všech i Patrasová.

Kočová měla podle dostupných informací závěti dvě. V té první z roku 1986 odkázala veškerý svůj nemovitý majetek synovci. Zhruba půl roku před svou smrtí, roku 1990, měla sepsat druhou závěť. V té odkázala právě zmiňovanou osminu domu Dagmar.

Do klína jí spadl velký balík peněz Kolem dědictví byly nemalé spory, což ostatně dokládá i notářský zápis. Rodina požadovala do dědictví zařadit i několik movitých věcí, které ale měla paní Věra Patrasové krátce před smrtí darovat.

Dáda se nikdy neměla špatně a chudobou rozhodně netrpěla, ovšem po sňatku se Slováčkem a prapodivném dědictví je z ní bezpochyby milionářka. Podle odborných odhadů se pohybuje průměrná cena bytu v této lokalitě v závislosti na vybavení a velikosti kolem sta tisíc za jeden metr čtvereční.

Herečka by měla vlastnit tři bytové jednotky jejichž tržní hodnota by se při dnešních cenách realit mohla pohybovat kolem dvaceti pěti až třiceti milionů korun! Nemovitosti za miliony korun Není jen prapodivné dědictví, které Patrasovou obohatilo.

Společně s manželem jsou majiteli dalších luxusních budov. Slováček s Dádou vlastní honosnou vilu na pražských Vinohradech, kde bydlí právě Patrasová. Hodnota této vily, v jejímž areálu se nachází také Slováčkova umělecká agentura, kterou Patrasová zastupuje, se pohybuje údajně kolem čtyřiceti milionů korun.

Dále vlastní manželé ještě dům v Řitce u Prahy a chatu v Českém ráji. Není divu, že se bývalý partneři do porcování takto obrovského majetku zrovna moc nehrnou. Nicméně i kdyby k tomu v budoucnu došlo, Dáda rozhodně strádat nebude, a to i kdyby přestala úplně pracovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden