Můj čas na kafíčko

Živá voda na vlasy

Přípravek zvaný tonikum známe spíš v souvislosti s obličejem. Znáte ale tonikum na vlasy?

Pokud ne, je nejvyšší čas to napravit. Pokud chcete krásné, husté a pevné vlasy, neváhejte ani chvíli s jeho použitím. Na trhu je celá řada takových produktů, které způsobily revoluci ve vlasové kosmetice.

Jak je používat

Tyto produkty lze nazvat velkým zázrakem v malé lahvičce. Umí několik věcí najednou a poradí si jak s podporou růstu a objemem, tak i se zklidněním podrážděné vlasové pokožky.

Pokud vás trápí suchá a svědivá pokožka, matné nebo zplihlé vlasy, je tu tonikum. Použití zvládnete snadno sama doma, většinou jde o výrobky typu nastříkat a jít. Po jeho použití není třeba vlasy ani oplachovat.

Na podporu růstu

Pokud vám z nějakého důvodu padají vlasy, ať už jde o hormonální změny v čase těhotenství, nebo naopak období menopauzy, vlasové tonikum pomůže vaši hřívu dostat zase do správné podoby. Tonika pro podporu růstu se obvykle používají každý den, aby se podpořil jejich maximální účinek.

Nejen pro ženy

Vypadávání vlasů trápí mnohem častěji muže než ženy, proto i tady mají vlasová tonika svoje místo. Na trhu jsou k mání speciální tonika zabraňující řídnutí i podporující růst nebo taková, která jsou proti lupům či nadměrné tvorbě mazu.

Nenechávejte ale muže sahat do vaší kosmetické skříňky. Produkty pro pány budou mít totiž vždy trochu jiné složení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden