Moje šťastná hvězda

Živí ji skvěle placený koníček

Jedno se musí zpěvačce  Petře Černocké (71), která už navždy zůstane zapsaná jako čarodějnice Saxana, nechat – umí se pořádně otáčet a nebojí se zkusit i jinou obživu, než je zpěv. Obzvlášť v době, kdy byla téměř dva roky bez vystoupení.


Černocká, která sice už nějaký čas pobírá starobní důchod, se  proto rozhodla pro velmi netradiční přivýdělek. Nejprve začala malovat obrazy, ale prodávala je pod cenou, protože si prý ještě příliš nevěří, později však přišla na to, jak svá umělecká díla udělat pro lidi ještě dostupnější.


Má drahé kameny


Škodná na tom ale pochopitelně není. Nápad na podnikání prý přišel od nadšených lidí z galerie, kde zpěvačka svá dosavadní díla vystavovala. Černocká tak navýšila své příjmy o prodej pomalovaných kamínků.


Na to, že jde ale o docela obyčejné kamení, které tedy velmi vkusně pomalovala, říká si poměrně dost peněz. Fanoušci jsou ale nadšení a o drobná umělecká díla je prý obrovský zájem. Kamínek ozdobený figurou Mexičana nebo anděla si mohou fanoušci zakoupit za neuvěřitelných 750 korun.


Ceny se ale mohou vyšplhat ještě o něco výš, dokonce až k tisíci korunám. „Lidé se k nám často chodí podívat, někteří si pak kamínek i koupí,“ pochlubila se zpěvačka s tím, že obrazy jsou pro lidi méně dostupné, zato kamínky si díky příznivé ceně může zakoupit téměř každý. Jisté je, že tím Černocká jistě dokáže vydělat pěknou sumu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden