Můj kousek štěstí

Život je jedna velká dovolená

Nesmějte se jim přece!

Jako reklama na štěstí. Se svým fotbalistou se Dara Rolins (49) usmívá z desítek fotografií, v pozadí tu obrysy velehor, jindy mořské vlny...

Interpretka hitu Zvonky štěstí popudila řadu fanoušků, kteří mají humbuku kolem ní plné zuby. Blondýnka i v nynějším vypjatém období lítá sem a tam jako vlaštovka, virus nevirus.

Další podotýkají, že život přece není jedna velká, nekonečná dovolená a že existuje riziko, že Dara skončí jako modelka Simona Krainová (49) – permanentně naložená v moři jako okurka v láku, v jedné ruce sklenku martini a v druhé mobil, jímž se fotografuje, aby nešťastníci, co se zrovna lopotí v kancelářích, pukli závistí.

Zase na dovolené

„Jak je mým dobrým zvykem, zase se předvádím a zase jsem byla na dovolené,“ rozčiluje se přítelkyně fotbalisty Pavla Nedvěda (49). „A těm, co leží v žaludku, že jsem byla už ZASE na dovolené... I kdybych byla na dovolené odteď už navždy, co je vám do toho?!“ volá rozhořčeně.

Skoro se zdá, že se vzteká od rána do večera. Onehdy byla nařčena ze zlatokopectví a prskala jako kočka, když jí šlápnete na ocas. Teď se zas rozhořčila nad hlasy, které ji viní, že tráví život v bikinách, vysedává pod slunečníkem a pije koktejly.

Proč se vlastně rozčiluje? Je přece tak šťastná, tak zamilovaná. Co jí brání takové hlasy ignorovat anebo se nad nimi jen pousmát?

Zvonček šťastia

„Od osmi let jsem si na VŠECHNO poctivě vydělala, takže cestovat můžu. A budu!“ dští síru blondýnka, jako by neslyšela onen „zvonček šťastia, aj pre mňa v dialke krásne znie.“

Máme si snad s dovolenkovou vílou dělat starosti? Doufejme, že svou popudlivost ovládne aspoň v Nedvědově přítomnosti – velký Pavel od jistě milenky očekává dobrou náladu. Semetriky by se rychle zbavil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden