Můj kousek štěstí

Život jim napsal vlastní seriál s příliš brzkým koncem

Můj kousek štěstí

Svou velkou lásku si hlasatelka a scenárista uhájili proti všem, bohužel jim pro ni osud nedopřál mnoho času

Král českých televizních seriálů Jaroslav Dietl (†56) vzplál láskou k půvabné, mladé hlasatelce Magdaleně Dietlové (77). A přestože jim jejich štěstí zpočátku kdekdo nepřál, stáli si hrdě za ním a vydrželo jim krásných dvanáct let.

Už jako malý chlapec měl Jaroslav Dietl (†56) ohromnou fantazii. Hlavu plnou nápadů, které už tehdy rád vyjadřoval slovy na papíře. Ve své zálibě neustal ani v dospělosti, naopak, ještě ji prohloubil a stal se jedním z našich nejpopulárnějších tvůrců.

Narodil se v Jugoslávii, dnešním Chorvatsku, kam jeho otec předtím odešel za prací. Když ale Jaroslavovi byly čtyři roky, rodina se vrátila zpět do Česka. Částečně také proto, že syn měl vadu chůze a bylo tedy zapotřebí léčení doma v Česku.

Dětství strávil v Brně, kde nastoupil na gymnázium. Kvůli špatnému prospěchu byl ale ve třetím ročníku vyloučen. Začal tedy poté chodit na

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden