Můj čas na kafíčko

Život Mileny Dvorské začal pohádkou, ale skončil smutně a osaměle!

Můj čas na kafíčko

Dceru po třech měsících odložila ke svým rodičům, což se jí pak vymstilo.

Herečkou se stala Milena Dvorská (†71) úplnou náhodou. V kariéře se jí dařilo, v soukromí ale prožila věci, které do jejího života přinesly spoustu smutku.

Narodila se v Prostějově a právě tam ji také v jejích patnácti letech potkalo nečekané štěstí. Milena Dvorská (†71) totiž zaujala Jana Wericha, který vystupoval v jejím rodném městě na estrádě. Šla si k populárnímu umělci pro autogram a dopadlo to tak, že dostala nabídku zahrát si ve filmové pohádce.

Osudná cesta do Bulharska

Jan Werich tehdy připravoval snímek Byl jednou jeden král. Potřeboval okatou mladou dívku do role princezny Marušky. V Mileně ji viděl na první pohled. Zapsal si její jméno, jenže tenhle papírek ztratil. Nevzdal se a nechal po ní pátrat v místních

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden