Staré dobré časy

Život mu zachránila svatba s andělem

Staré dobré časy

Nestal se z něj malíř, opilec, profesionální baseballista ani kriminálník. Místo toho si zajistil místo v hereckém nebi.

Málem se zabil při zkoušce odvahy v pouličním gangu. Z univerzity a tím i baseballového týmu ho vyhodili kvůli nadměrnému pití. A tak se Robert Redford (85) stal hercem. Legendárním hercem.

Charles Robert Redford se sice narodil ve slunné Santa Monice, ale dlouho to vypadalo, že ho spíše láká vidina pohybu v chládku v některé z tamních vyhlášených věznic. Na šikmé ploše byl odjakživa jako doma. Kolikrát si ho jeho otec musel jít vyzvednout na policejní stanici.

Jiný by si zlámal nohy, on neměl ani škrábnutí

Na kluka, který v jedenácti letech onemocněl zákeřnou dětskou obrnou, a následně se z ní téměř zázračně bez celoživotních následků vylízal. Žádné posedávání doma, aby se mu

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden