Staré dobré časy

Život s nohou na plynovém pedálu

Staré dobré časy

Z kluka, který rostl pro kriminál, se nakonec stala nejlépe placená hvězda své doby ve slavném Hollywoodu.

Jen málokteré herecké hvězdě se podaří, aby ji milovaly jak muži, tak i ženy. Podařilo se to kupříkladu Stevu McQueenovi (†50). Zatímco dámy hledaly i na plátně pohled do jeho očí, chlapi ho obdivovali, když nasedl do rychlého auta a sešlápl plyn až na podlahu.

Vstup do života neměl zrovna nic moc. Otec, který se údajně živil jako pilot – kaskadér v letištních cirkusech, odešel od rodiny, když byl Steve ještě miminko. Alespoň kus spokojeného dětství mu zajistila máma, když ho jako naprosto nezvladatelného synka poslala na výchovu k jeho strýci, farmáři.

O vztahu náhradního táty a malého darebáka nejlépe svědčí fakt, že když si pro Steva v jeho osmi letech přijela matka, našla místo grázla úplně normálního kluka, který měl na ruce hodinky s věnováním od strýčka Claudia: „Stevovi, který mi byl synem.“

Chytil se špatné party

Jenže už pár týdnů po stěhování do města se vše vrátilo do starých kolejí. My Češi pro to máme hezké označení. Chytil se

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden