Moje sladké tajemství

Život se jí hroutí pod nohama

Patrně každý někdy prožíval období, kdy bylo doslova všechno špatně. Své o tom ví i oblíbená herečka Tereza Brodská (50), která v poslední době nemá mnoho důvodů k radosti. O svém soukromí moc nemluví a pečlivě si ho střeží.

Ovšem i přes všechnu její snahu nedat na sobě nic znát si lidé kolem ní začínají všímat, že je zřejmě něco špatně. Manžel i syn jsou pryč Na veřejnosti působí Brodská poměrně smutně a navíc se většinou objevuje sama bez manžela Herberta Slavíka (56).

Zdá se, že je toho na ni už zkrátka moc, nemluvě o starostech, které má s nemocnou maminkou Janou Brejchovou (79). Kdy tenhle šílený kolotoč skončí? Důvod, proč se herečka objevuje bez manžela nepramení ve vztahové krizi, nýbrž v nedostatku času.

Slavík coby žádaný fotograf má tolik práce, že se s manželkou doma často jen míjí. Přitom vřelé objetí nejbližšího člověka by Brodské jistě nyní velmi pomohlo. Pocity samoty se nepochybně prohloubily s odchodem jediného syna Samuela (23) ze společné domácnosti.

„Nesla jsem to opravdu těžce,“ nestydí se přiznat Brodská. Stav matky se nelepší Vrásky na čele pak bývalé hvězdě seriálu Ulice přidělává i zdravotní stav maminky. Brejchová leží už léta zcela bezmocně v motolské léčebně pro dlouhodobě nemocné.

Podle slov Terezy je stav Brejchové i přes veškerou odbornou péči neměnný. Bohužel ani po pracovní stránce se nyní herečce nedaří. Plánovala návrat před kameru, jenže projekt do kterého své naděje vkládala, se musel odložit.

Jako kdyby se jí lepila smůla na paty.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden