Můj kousek štěstí

Životní šance! Hvězdou české verze seriálu M*A*S*H

První klapka padla v červnu! Ač to zní neuvěřitelně, podle dobře informovaných zdrojů se dočkáme seriálového projektu, který nemá v tuzemské televizní produkci obdoby.


Televize Prima chystá obdobu slavného amerického komediálního seriálu M*A*S*H, odehrávajícího se v období korejské války. Jeho největší ženskou hvězdou byla Loretta Swift (83), představující legendární „šťabajznu Houlihanovou“.


Věřte nebo ne, Prima nabídne divákům něco podobného, ač v českých kulisách. „Nabídku dostala Sabina Laurinová (49) a již potvrzený je Marek Němec,“ uvedl zdroj. Stane se tedy krásná blondýnka tuzemskou major Margaret Houlihanovou? Všechno tomu nasvědčuje.


Seriál Sestřičky, v němž se doposud objevovala, neslavně končí, vypadá to, že diváky zrovna dvakrát nezaujal. Prima jej pohřbila, Laurinovou coby vrchní sestru Mery pohřbila doslova, a věří v nové projekty.


Sympatická Sabina má štěstí, že ji dle průzkumů lidé milují, a tak dostává na rozdíl od jiných kolegů novou významnou šanci. A nesmíme zapomenout, že ještě k tomu po boku okouzlujícího Marka Němce (40)!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden