Můj čas na kafíčko

Životní zkušenosti sbíral Jaromír Hanzlík v mládí od velkého bohéma Miloše Kopeckého!

Můj čas na kafíčko

Sláva mu v mládí stoupla do hlavy a vadilo mu, že se kolegům nelíbí jeho drzost.

Herec Jaromír Hanzlík (73) se stal slavným už jako hodně mladý. Zatímco v divadle vydržel dlouhá léta, se ženami prý míval dle vlastních slov dvanáctileté cykly. Rady do života dostal od slavného kolegy.

To, že se Jaromír Hanzlík (73) narodil v Českém Těšíně, byla víceméně shoda náhod. Tatínek, který pocházel z Prahy, tam měl jako operetní zpěvák krátkodobé angažmá. Maminka byla v jiném stavu, přijela za ním a budoucí slavný herec tak přišel na svět ve Slezsku.

Pomohla mu náhoda

Za to, že Jaromír získal tak brzy lásku k divadlu, mohl právě jeho otec. „Když mě poprvé vzal s sebou do divadla, byl jsem malý kluk, tak dvou tří letý. To prostředí mě naprosto uchvátilo. A první dětské očarování mi už zůstalo,“ konstatoval herec. Dalším člověkem, kterého Jaromír obdivoval, byl Zdeněk Štěpánek (+71).

S jeho synem Petrem (72) absolvoval celou školní docházku. Hrávali spolu před školou fotbal, byli velkými kamarády a dokonce společně i

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden