Můj kousek štěstí

Životní zlom! Je dobrodružka

Nový muž

Dana Batluková (63) bývala taková opatrná a introvertní. Tichá, uzavřená do sebe, často vystrašená. Zázrak, že se dala na herectví, neboť postrádala ostré lokty.

I bez nich se ale domohla úspěchů, Dana Batluková zvítězila třeba v soutěži StarDance, stala se hvězdou Městských divadel pražských i úspěšných seriálů, vzpomeňme na Comeback či na Slunečnou. Zaplatila za to však nekonečnou únavou, protože ji stresuje společnost mnoha lidí a vlastně i přítomnost kamer. A kdyby jen to…

Pochválila se

Hereččin život se před lety změnil v surové drama. Vyhořel jí dům, utekl manžel. Dá se něco takového vůbec zvládnout, aniž skončíte v blázinci? To byste se divili! Dana si svá životní neštěstí s odstupem let pochvaluje.

„Velmi se mi po tom všem ulevilo,“ svěřila se herečka, která rodný dům, z něhož zbyly jen obvodové zdi, nechala znovu postavit. „Myslím, že jsem teď jako správně poskládaná Rubikova kostka. Ověřila jsem si, že dokážu být samostatná. Posílilo to moje sebevědomí.“

Milion starostí

K bezpočtu starostí bohužel postupem času přibyly další: syn Jakub Prachař (38) si vybral Agátu Hanychovou (36), což nebyla zrovna nevěsta snů, dcera Mariana (27) bojuje s anorexií.

Během koronavirové pandemie se oba svorně vrátili k mamince: Jakub čerstvě rozvedený, Mariana vyhublá a vyčerpaná bojem se závažným onemocněním. Matka se o ně obětavě starala, přitom ti dva se jí tam dokonce ještě hádali, protože měli, jak se lidově říká, nervy v háji.

„Všechno mě to vysávalo,“ postěžovala si křehká blondýnka. Uzavřená a nepřizpůsobivá – taková byla dřív. „Těžko jsem snášela i začátek divadelní sezony, kdy jsem se musela opět vnořit mezi větší skupinu lidí. Nikdy jsem nikam moc nechodila, nevěřila jsem si,“ vzpomíná.

Ale změnila se. Nedávno si třeba zčistajasna sbalila kufry a zmizela na Madeiru – dřív něco nemyslitelného.

S kamarádem Mírou

A to není všechno: Neodcestovala sama. „S kamarádem Mírou na Madeiře,“ pochlubila se na sociální síti. Kdo vlastně je záhadný Míra (příjmením Trávníček)? A kde vlastně je Danin oficiální přítel Ondřej Zajíc (52)? V Danině životě nastal zásadní obrat. Z opatrné, rozumné, introvertní ženy se mění v lehkomyslnou dobrodružku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden