Moje sladké tajemství

Žižkovský drsňák ukrývá před světem něžnou a citlivou duši

Moje sladké tajemství

Z manželství odcházel jen se zubním kartáčkem v ruce. Není divu, že má svými exmanželkami dodnes báječné vztahy.

Ačkoli hrával policisty i lumpy, v soukromí je Jiří Krampol (83) citlivý muž, který si zakládá na rodině. Navíc ho občas trápí úzkosti, na které má jediný lék, práci a společnost přátel.

Kdo nezná Jiřího Krampola (83), mohl by si myslet, že je to pořádně tvrdý chlapík. On sám se netají tím, že vyrostl na svérázném pražském Žižkově a že ho dětství strávené v této čtvrti poznamenalo. Rozhodně by se o něm nedalo hovořit jako o nějaké idyle, právě naopak.

Vyrůstal v láskyplném prostředí

Jiřího tatínek ještě jako mladý muž onemocněl roztroušenou sklerózou a rval se s ní dlouhých šestadvacet let. Maminka chodila do práce, starala se o tatínka a domácnost.

Byla to velmi statečná dáma, které patrně nescházel smysl pro humor. Vždyť lidé později říkali, že tu komediálnost zdědil Jiří právě po ní. Krampol tak

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden