Můj čas na kafíčko

Zjevená adresa na okně zachránila lidský život!

Tajemný úkaz se před mýma očima opakoval dva dny po sobě.

Uprostřed noci se na skle objevil nápis, který nemohla vytvořit lidská ruka.

Tajemné síly a dobří andělé existují mezi námi stále, jen o nich nevíme a nevidíme je. Pokud je to ale opravdu zapotřebí, zasáhnou. Takhle si alespoň vysvětluji svůj podivný zážitek, který se mi stal před pěti lety.

Stalo se to hodinu po půlnoci

Byla chladná podzimní noc a já jsem spala doma sama. Zvykla jsem si na to. Děti už dávno žily jinde svým vlastním životem a manžel trávil spoustu času na pracovních cestách. Uprostřed noci jsem se probudila. Nestávalo se mi to často. Podívala jsem se na noční stolek, kolik je hodin. Půl jedné. Očima jsem zabloudila k oknu. A tam jsem to spatřila. Okno bylo zamlžené a na skle byl nějaký nápis, čitelný díky pouličnímu osvětlení zvenku. Vstala jsem a šla jsem se podívat blíž, protože nic takového jsem nikdy neviděla. Jednalo se o ulici a číslo domu. Jakmile jsem si to přečetla, nápis zmizel. Druhý den se celá situace opakovala už večer. Okno v kuchyni se náhle zamlžilo a opět se na něm vytvořil úplně stejný nápis!

Jednalo se o malý a starý domek

Našla jsem si tu adresu na mapě. Bylo to na druhém konci Prahy, úplně na okraji. Nevěděla jsem, co to má znamenat, ale moje zvědavost byla probuzena. Vydala jsem se na uvedené místo. Zjistila jsem, že je to malý domek v původní staré zástavbě. Na zvonění mi nikdo neotevřel, ale sousedé naproti se mě z okna ptali, jestli hledám starou paní Vorlovou. Zalhala jsem, že ano. Prý jí už dlouho neviděli. V tu chvíli za mnou nějaký neznámý hlas zašeptal, abych se podívala dovnitř oknem. Starou paní, o které mluvili, jsem spatřila, jak leží bezvládně na podlaze. Přijela sanitka. Později se ukázalo, že tam paní Vorlová ležela už dva dny a já jí zachránila život. Proč si k tomu nějací dobří andělé vybrali právě mě, netuším, ale jsem ráda, že jsem jejich úkol pochopila a splnila.

Lenka K. (47), Praha

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden