Moje šťastná hvězda

Zjistěte barvu své aury

Poznejté symboly barev

Určitě se vám někdy stalo, že jste se i přes všechny své starosti snažila na okolí usmívat a tvářit se, jako by bylo všechno v pořádku, ale nikdo vám to stejně nevěřil. Může za to aura neboli neviditelná energie, která z vás vyzařuje ty pravé pocity, jenž máte uvnitř.

Málokdy se někomu povede ji přelstít. Každý má ale jednu dominantní barvu, díky které k sobě přitahuje pořád ty samé typy lidí. Někdo má dar ji vidět, ale většina z nás vnímá jen to, jak na něj druhý člověk působí.

Převládající barvu aury si zjistíte lehkým výpočtem. Sečtěte jednotlivá čísla ve vašem datu a roce narození, pokud vám vyjde například 35, sečtěte číslice ještě tak, aby vám zbyla jen jednociferná, tedy 3+5. V tomto případě by vaše výsledné číslo bylo 8 a každé číslo má svou barvu. Co na vás prozradí aura.

• 1 ČERVENÁ – značí smyslnost, tělesnost, vitalitu a agre si . Vyzařuje z vás energie a průbojnost. Negativním projevem je výbušnost a nervozita.

• 2 ORANŽOVÁ – zastupuje harmonii a schopnost spolupráce, je symbolem emocí a zdraví. Negativní význam této barvy je lenost, pohodlnost a sklony k lajdáctví.

• 3 ŽLUTÁ – lidé s touto aurou mají tvůrčí schopnosti, intelekt a vynikající úsudky, jsou ale velmi proměnliví. Snadno se učí a mají rádi dlouhé diskuze. Špatnou vlastností je sklon k přetěžování organismu.

• 4 ZELENÁ – jste důvěryhodní, milujete přírodu a máte rádi klid. Často zarytě prosazujete své názory. Jste nepoddajní a jen těžko vás někdo přesvědčí ke změně názoru.

• 5  MODRÁ – upřednostňujete duchovní hodnoty, jste rádce, učitel a hledač moudrosti. Negativní stránkou modré barvy jsou obtíže v dokončování úkolů. Málokdy dotáhnete věci do konce a jste netrpěliví.

• 6 INDIGOVÁ – máte humanitární sklony, často dobrovolně nesete odpovědnost za druhé. Když vás někdo požádá o pomoc, nedokážete říct ne. Vaší největší radostí je, když se obklopíte svými blízkými.

• 7 FIALOVÁ – typická je duchovní intuice, jasnovidectví. Jdete druhým příkladem. Barva předpokládá intelektuální a duchovní růst po celý život. Snadno si vytvoříte vnitřní pocit nadřazenosti.

• 8 RŮŽOVÁ – materialismus, cílevědomost a pracovitost, takové jsou vaše vlastnosti. Ve skutečnosti jste skromní a nenároční. Škodit vám může jen vaše tvrdohlavost.

• 9 BRONZOVÁ – často se obětujete ve prospěch druhých. Bohužel se to často obrací proti vám a ostatní vás mohou lehce využívat. Musíte se naučit rozlišit, kdy je pomoc opravdu potřeba a nebát se říct ne. Pak vás jiní nebudou zneužívat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden