Moje šťastná hvězda

Zjistila Sandeva, že jejich vztah nemá budoucnost?

Trochu to vypadá, že herečka ze seriálu Jedna rodina Sara Sandeva (26) tráví exotické dovolené výhradně bez svého partnera Jakuba Prachaře (40).

Nedávné slunění v Indonésii nebylo výjimkou. Herečka tam navíc natočila několik videí v plavkách. Sice na nich propagovala vlasový produkt, nicméně zejména pánové si všimli jejího bujného poprsí.

Dělá vše proto, aby si jí udržel

Prachař nedávno v rozhovoru zmínil, že by jeho partnerka možná měla v život zažít něco exkluzivnějšího, než je vztah s ním. A kdoví, možná se jeho slovy herečka řídí a raději vztah s ním ukončila. Pokud je to pravda, bude zajímavé sledovat, kdo se stane její novou láskou.

Jakub Prachař (40).

Co spolu mají?

Hodně blízko má v seriálu Jedna rodina k herci Vincentu Navrátilovi (26). Pikantní je, že je to bratr exmodelky Agáty Hanychové (38), exmanželky Prachaře.

Už když spolu natočili první milostnou scénu, povídalo se, že to mezi nimi jiskří. Hanychová by to navíc mohla brát jako odplatu za to, že ji Prachař neustále tahá po soudech kvůli ukazování společné dcery Mii (6) na sociálních sítích.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden