Moje šťastná hvězda

Zjistila, že Zajíce ve svém životě nepotřebuje?

Moje šťastná hvězda

Všechny je má zase pohromadě. Společné soužití ale podle všeho nedělá ani trochu dobrotu. Jaký to bude mít dopad na její vztah?

Pro svou rodinu by DANA BATULKOVÁ (63) udělala všechno. Jenže JAKUB (37) a MARIANA (27) se ale neustále vracejí domů a trpělivost jejího partnera ONDŘEJE ZAJÍCE (51) není nekonečná. Jak dlouho ho bude bavit být jen pátým kolem u vozu?

Hvězda seriálu Slunečná, herečka Dana Batulková (63), by pro své děti dýchala, s péčí o ně to ovšem prý tak moc přehání, že si tím už nejednou zadělala na pořádné trable. A to zejména co se milostného života týče. Partner, divadelník Ondřej Zajíc (51), už toho ale podle všeho začíná mít plné zuby.

Údajně mu vadí hlavně to, že na něj herečka nemá ani trochu čas, protože stále dává přednost někomu jinému. To se jí však může už brzy krutě vymstít. Skončí nakonec úplně sama?

Vztahu se zajícem nikdy nevěřila?

A okolí páru by se možná ani nedivilo, vždyť až dosud měl Zajíc svatou trpělivost se vším, s čím Dana přišla. Už na začátku jejich vztahu to s ní rozhodně neměl jednoduché. „Zpočátku jsem se s ním chtěla

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden