Moje šťastná hvězda

Zkazil snad synovi celý život?

Pořádně to schytal od svého syna. MAROŠ KRAMÁR (61) teprve teď lituje, že se se rozvedl a připravil potomka o úplnou rodinu.

Když se po pětadvacetiletém manželství oblíbený slovenský herec Maroš Kramár (61) rozvedl s právničkou Natašou Nikitinovou (53), bral to jako životní posun a jako příležitost najít si novou a hlavně mladší partnerku.

Bohužel ale nepočítal s tím, že jeho nejmladší syn Marko (12) vezme rozvod tak těžce. Ostatní jejich společné děti si z odloučení rodičů nic nedělají, respektive to vypadá, že je to nijak zvlášť nepoznamenalo.

Ale Marko je údajně hodně citlivý a nedokáže se smířit s tím, že doma už rodiče nevídá pohromadě a musí se s každým scházet zvlášť.

Místo toho, aby si užíval svobodného života, musí řešit velice vážné problémy

Otci dokonce přiznal to, že mu vždycky bylo nesmírně líto spolužáků, kteří pocházeli z neúplné rodiny.  Ať už kvůli smrti jednoho z rodičů nebo právě kvůli rozvodu. Teď se Marko ocitl ve stejné situaci.

Všechno mělo dokonce zajít tak daleko, že se mu prý někteří ze spolužáků smějí. A tak se údajně herec se svou manželkou dohodli, že se budou scházet společně s dětmi jako rodina při večeřích několikrát do měsíce a také budou podnikat společné výlety.

Přitom se údajně Kramár s manželkou nerozešli příliš v dobrém a původní plán byl takový, že se budou vídat jen v těch nejnutnějších případech. Marko ale stále není šťastný. Jeho největší vánoční přání se totiž nevyplnilo.

Ani milovaný synek ho nepřiměl k návratu

Rodiče se k sobě nevrátili, a navíc má jeho otec v plánu seznámit ho s novou, o mnoho let mladší přítelkyní. Jen čeká na tu nejvhodnější chvíli. Zdá se ale, že to nedopadne moc dobře.

Nejspíš slovenské superstar nezbude nic jiného než počkat, až syn povyroste a začne se na celou situaci dívat úplně jinými očima. Je ale celkem možné, že by svým chováním mohl rozeštvat Maroše a jeho přítelkyni, manažerku Inu Oravcovou

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden