Moje sladké tajemství

Zklamal ji každý muž, kterému dala svou lásku

Moje sladké tajemství

Krásná Sabina Laurinová (49) už dlouho žije sama jen se svými dcerami. Štěstí v lásce se jí totiž vyhýbá, a pokud se už náhodou zamiluje, obvykle to skončí rozchodem a zlomeným srdcem.

Je veřejným tajemstvím, že Sabina Laurinová (49) nemá štěstí v lásce. Sama říká, že její vztahy jsou takové pětiletky zakončené bolestným rozchodem. Všichni se proto ptají, čím to je, že tato nesporně krásná a úspěšná žena zůstává stále sama?

Byla to láska na první pohled

Prvním mužem, který Sabině zlomil srdce, byl zpěvák a frontman skupiny Kabát Pepa Vojtek (56). Byla to prý tehdy láska na první pohled, a tak není divu, že brzy přišla na svět jejich společná dcerka Valentýnka (19).

Nikdo Pepovi nemůže upřít, že by se nesnažil. Dokonce se prý poohlížel po pozemku, na kterém by pro Sabinu a jejich malou dcerku nechal postavit dům. Sice se již dříve spekulovalo o tom, že byl Vojtek

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden