Moje šťastná hvězda

Zklamal rodiče

Očividně se spoléhá na své slavné příjmení. Mladý a nadějný herec Josef Trojan (20), syn herce Ivana Trojana (56), totiž nechal školy.

Rozhodl se odejít z gymnázia, na kterém studoval, a tím pádem má jen základní vzdělání. Jeho otec ani matka Klára-Pollertová Trojanová (49) z toho pochopitelně neměli ani trochu radost. Snažili se prý syna přemluvit, aby se do školy vrátil, ale marně.

Rodiče si s mladým hercem očividně nevědí rady

Nehnul s ním dokonce ani jeho milovaný dědeček Ladislav Trojan (88). „Nematuroval, nešel do čtvrtého ročníku. Měl problémy s matematikou, šlo jen o to, udělat po prázdninách zkoušku, ale on na ni nešel,“ posteskl si.

Museli se s tím smířit

Bez maturitní zkoušky se navíc Josef nemůže přihlásit na DAMU. Myslí si snad, že ho jeho slavní rodiče zachrání a pomohou mu s kariérou? Na to se mladý Trojan údajně příliš nespoléhá.

Chce se i nadále věnovat herectví, ale chce jít jinou, vlastní cestou. Touží se učit po svém a učení ve školách není nic pro něj. Uvidíme, jak tuto svou teorii předvede v praxi a jak se stane hvězdným hercem bez patřičného vzdělání.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden