Moje šťastná hvězda

Zklamaly ho jeho vlastní děti?

Není žádným tajemstvím, že má David Prachař (62) už od dětství blízko ke sportu. Hrával fotbal, ke kterému ho přivedl tatínek a legendární herec Ilja Prachař (†81), a dnes se věnuje chůzi.


Zatímco on je nadšený, jeho rodina už méně. Puchýře, bolest nohou a kolem jenom tichá krajina jsou pro jeho potomky noční můrou. Túrám s tátou se prý vyhýbají jak čert kříži, což Prachaře pochopitelně mrzí.


„Mám pět dětí proto, že jsem doufal, že jedno z těch pěti dětí se mnou bude chodit,“ vysvětloval herec s tím, že když řekne doma slovo procházka, děti se vyděsí. Nesnášejí to. Chodit třeba po horách je pro ně prý naprostý nesmysl, protože se musí do kopce a pak zase z kopce.


Další dítě už Prachař neplánuje, takže vůbec netuší, kdo s ním bude jeho milovaný koníček sdílet. Společnost mu nedělá ani manželka Linda Rybová (46), která se raději věnuje běhu, józe nebo pilates. Ačkoli se herec na oko durdí, že je na procházkách sám, zase tolik mu to nevadí. Je duší samotář a během cest si může třeba i procvičit texty.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden