Moje šťastná hvězda

Zklame Brzobohatý i svoji třetí ženu?

Dítě stále v nedohlednu, ona se asi trápí.

Oblékl silonky, paruku a vyrazil do společnosti. Ondřej Brzobohatý (41) jako Tiffany sklidil úspěch. Daniela Brzobohatá (45) má prý starosti.

Je ženatý pár měsíců a už se ale spekuluje o tom, že ani třetí manželství Ondřeje Brzobohatého (41) nevydrží. S moderátorkou Danielou Brzobohatou (45), dříve Písařovicovou, to vypadalo na idylku, zdání ale možná klame.

Hudebník nedávno dorazil na premiéru komedie Klec bláznů v převleku za Tiffani Richbitch a sklidil potlesk i za to, že se za svého koníčka nestydí. Hodně lidí se však shodlo, že by se měl věnovat jiným věcem.

Jak to tedy bude?

Není žádným tajemstvím, že Brzobohatá vždycky toužila po rodině, tedy po kompletní rodině včetně miminka. Někteří jejich známí dokonce tvrdili, že se berou právě kvůli tomu, že ona už je těhotná, což se ale nepotvrdilo.

Pak se tedy předpokládalo, že se budou o potomka snažit co nejrychleji, protože moderátorka už samozřejmě není nejmladší, byť stále vypadá skvěle. Ani to se ale nestalo. Logicky se tak ozývají hlasy, že Brzobohatý může brzy přijít i o další manželku.

Bude z toho adopce?

Dvě svatby už v jeho případě skončily rozvodem, nejprve s producentkou Johanou Indrákovou (44), poté s bývalou Miss World Taťánou Kuchařovou (36). Takže do třetice všeho zlého? Ale pokud má krásný pár problém s početím, řešením by mohla být adopce. V redakci jsme se shodli, že jsou natolik silní, aby vše zvládli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden