Můj kousek štěstí

Zkouší Šárka Vaculíková provokovat čerstvého ženáče?

Vypadá to, že si v každém seriálu, který natáčí, najde velkého kamaráda.

Je vdaná, on ženatý. To jim ale nebrání, aby spolu trávili hromadu času.

Šárka Vaculíková (35) (nyní Krausová) si údajně až příliš dobře rozumí s kolegou ze seriálu Kukačky Markem Adamczykem (35). Co na tom, že oba mají doma své protějšky?!

Manželkou Adamczyka je snowboardistka Eva Adamczyková (29), dříve Samková. A Šárka je vdaná za herce Ondřeje Krause (29).

S Adamczykem je spojilo natáčení Kukaček, hrají i v seriálu Pod hladinou a v Divadle na Vinohradech. Což znamená, že jsou často jeden s druhým více, než s oficiálními partnery.

Než se s manželem Ondřejem dali dohromady, prý si také myslela na jeho bratra Martina...

Prostě dvojice

Navíc herečka bydlí společně se švagrem a jeho rodinou na statku kousek od Orlické přehrady. Za manželem to tak má docela daleko, někdy údajně zůstává kvůli natáčení v Praze.

Jejich kolegové se potutelně usmívají, když hovoří o tom, jak si Adamczyk se svou hereckou partnerkou dokáží v mnohém vyhovět a vzájemnou spolupráci si umí užít. Jedno tělo, jedna duše, povídá se o nich.

Nikdo by se tak nemohl divit, kdyby si spolu občas vyrazili. Jen jako kamarádi, na kus řeči po dlouhém dni. Nějaký ten drink, zábava, společná témata, tanec. Stát se pak může cokoli...

Pro herce má slabost

Tím spíš, že Šárka měla na pohledné herce vždycky slabost. Nějaký čas randila s Markem Lamborou (27) ze seriálů Slunečná či Specialisté. Vztah měla mít i s dalším neméně pohledným kolegou, Vladimírem Polívkou (33).

A než začala chodit s budoucím manželem, prý se jí líbil jeho bratr Martin Kraus (39), kterému se říká „český Belmondo“. Uvidíme, jak to s Adamczykem nakonec dopadne. A zda se tato dvě čerstvá manželství otřesou v základech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden