Moje šťastná hvězda

Zkouší se vnutit do Tváře?

DANIELA ŠINKOROVÁ (48) to nemá v poslední době jednoduché. Kvůli nedostatku práce si musela najít jinou, která ji ale asi moc nenaplňuje.


Poslední rok byl pro ni velmi složitý. Ztráta práce a nejistota jí trochu zkomplikovaly život. Půvabná herečka Daniela Šinkorová (48) si musela najít přivýdělek, neboť nemá v jejím oboru teď moc práce.


„Divadla nám zavřeli, tudíž z nich nemám žádný příjem, tak jsem začala prodávat pizzu. A to mi před tím rokem zachránilo krk,“ nechala se slyšet Daniela. Chvilku po tom dostala nabídku v oblíbeném seriálu Sestřičky Modrý kód.


Když už si myslela že se vše obrátí k lepšímu a díky roli, kterou dostala, nebude muset dělat už nic jiného, zmýlila se. Její linka totiž není tak velká, aby si mohla vyskakovat. „Jedná se o malou roli, která se tam párkrát objeví, nic velkého, ale jsem za to moc ráda,“ dodala.


Není tolik žádaná? 


Teď si prý začíná uvědomovat, že se jí to moc nevyplatí. Jak sama řekla, na place musí trávit vždy celý den, jen kvůli několikaminutovému záběru. Chtěla by zřejmě být zase tou oblíbenou a žádanou herečkou, která neví, kam dřív skočit.


Daniela už se měla začít bát, že taková léta už má dávno za sebou. Proto se před časem rozhodla, že to vezme do vlastních rukou a všem ukáže, že na to ještě má. Co plánuje? S režiséry a scenáristy se měla prý domluvit na ukončení své dějové linky, což jim prý velmi zkomplikovala.


Herečka měla kontaktovat Ondřeje Sokola.

Otevřelo by jí to dveře

Herečka pak měla kontaktovat Ondřeje Sokola (49) s prosbou, zda by ji neprotlačil do pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Už se totiž připravuje další řada, a tak se zanedlouho bude hledat nová parta soutěžících.

Šinkorová se před svými kolegy netajila tím, že by si šla klidně zasoutěžit. Sama totiž ví, že by si tam přišla na slušný balík peněz a mohlo by jí to otevřít dveře zase někde úplně jinde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden