Moje šťastná hvězda

Zkrachuje Adamovské manželství se Štěpánkem?

Herec se vrací do Růžovky!

I když se zdálo, že ZLATA ADAMOVSKÁ (57) a PETR ŠTĚPÁNEK (68) budou tokat do konce života, zřejmě tomu tak není. Vztahy ve slavném páru prý značně ochladly a události budoucích dnů zřejmě nenapomohou opaku. Čeká je totiž zatěžkávací zkouška!

Láska mezi Adamovskou a Štěpánkem propukla v době společného natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě. Herci, kteří si v oblíbené „Růžovce“ dokonce zahráli i manželský pár, k sobě začali chovat víc než jen kolegiální city, a tak zanedlouho se jejich seriálový příběh prolnul i do skutečnosti. V roce 2013 si řekli sladké ano a stali se tak i oficiálními manželi.

První trhliny

Od té doby si však jejich vztah prošel mnoha komplikacemi, které Zlatě a Petrovi v lásce rozhodně nebyly ku prospěchu. Jedna z nich zcela jistě byla i odchod Štěpánka z Ordinace, kdy scenaristé jeho postavu docenta Eduarda Valšíka poslali na dobu neurčitou do Francie. Kromě toho, že byl herec nesvůj z náhlého odchodu ze seriálu a jeho pochmurná nálada na domácím klidu zřejmě nepřidala, zároveň se Zlatou nemohl trávit tolik společného času, což se dřív nebo později muselo nemile promítnout i na jejich vztahu.

Díky Ordinaci začal jejich románek, bude nakonec i hrobníkem jejich vztahu?

„Potěší mě i to, když máme možnost si po představení popovídat,“ posteskl si nedávno Štěpánek, který tak jasně dal najevo, že se svou ženou doma míjí. Zlatiny nápadníci mu na klidu a náladě jistě nepřidali. A nejhorší na tom je, že se tím Adamovská na potkání chlubí. „Měla jsem hodně ctitelů a přiznám se, že i vlastně dodneška mám,“ libuje si herečka, o níž se nedávno říkalo, že má mezi kolegy velkého obdivovatele, který by za její přízeň byl ochoten dát vše. A šel by prý klidně i přes mrtvoly.

Zamiluje se?

Nebylo by proto divu, kdyby všechny tyto skutečnosti napomohly tomu, aby se manželé navzájem odcizili, a dokonce začali uvažovat o ukončení svazku. Pokud však všechny tyto potíže dokázali překonat, rýsuje se další na obzoru.

Po šesti letech se totiž Štěpánek vítězoslavně vrací do Ordinace a nebude v tom sám. Valšík z Francie přicestuje i se svou mladou milenkou, kterou ztvární MARIKA ŠOPOSKÁ (27). Bude o dvaačtyřicet let mladší kolegyně posledním hřebíčkem do rakve jejich manželství? Vždyť by se mohlo snadno stát, že se Petr do Mariky zakouká a podobně jako kdysi k Zlatě k ní zahoří láskou! Nezbývá než doufat, že právě tato zatěžkávací zkouška pro ně bude sloužit jako ten nejlepší stmelovák jejich poněkud narušeného vztahu.

Marika Šoposká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden