Můj čas na kafíčko

Zkrotí konečně Jovanka svého manžela Pepu Vojtka?

Před pár dny porodila manželka Pepy Vojtka (51) Jovanka (37) svého druhého potomka. Albert je už Vojtkovým pátým dítětem a tak se spekuluje nad tím, zdali ho alespoň jeho nejmladší syn přivede k rozumu a konečně zkrotí divokého rockerského hřebce.

Podle posledních zpráv se Pepa na výchovu novorozeněte připravoval víc než zodpovědně. Přeci jen je to jejich druhé společné dítě a pokud jim má vztah vydržet i další léta, musí Vojtek náležitě sekat latinu. Dokáže snad Jovanka nemožné a slavného rockera ze skupiny Kabát si udrží?

Od všech partnerek utekl

Pepa Vojtek má už pět dětí. Prvního Josefa (28) si pořídil v prvním manželství, dceru Valentýnku (13) má s bývalou partnerkou Sabinou Laurinová (44), syna Matyáše (8) s Libuškou Vojtkovou (35) a syna Adámka (3,5) a Alberta s Jovankou Vojtkovou. Vojtkovým životem tak prošly už čtyři důležité ženy a s každou si pořídil alespoň jedno dítě. Proč od předchozích partnerek utekl, je otázka, která mnohým nedává spát. Nebyly mu snad dost dobré a stále hledal něco lepšího? Našel tu pravou skutečně v Jovance? Nebo se jednoho dne rozhodne zase utéct a zkusit ještě jednou štěstí někde jinde?

Libuška pro něj nebyla ta pravá.

Chytne druhou mízu?

Na druhou stranu je Jovanka jedinou ze všech Vojtkových partnerek, se kterou si pořídil už druhé dítě. A to o něčem vypovídá. Možná skutečně zakotvil. Na druhou stranu je zpěvák zrovna ve věku, kdy muži procházejí krizí a chytají druhou mízu. Vybouřil se snad už v předcházejících letech? Zdá se, že ano! I jeho žena Jovanka celá září. „Bertík se sice narodil o pár týdnů dřív, ale žádný problém nebyl. Měl odpovídající porodní váhu, chvilku se culil, chvilku natahoval. Teď už jsme doma, užíváme si tu malou radůstku, která nám leží v postýlce a je nám skvěle,“ svěřila se. Z novopečeného přírůstku má radost i jejich prvorozený syn Adámek. Prý už teď plánuje, co za lumpárny spolu budou dělat, až Bertík povyroste. Hlavně aby jim zůstal otec. Už tak si na sebe uvázal pořádný bič. Pět dětí je skutečně velký závazek na celý život.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden