Můj čas na kafíčko

Zkrotila ho, nebo si to Vojtková jen myslí?

Pohledný herec Roman Vojtek (50) se překvapivě po letech vrací do nekonečného seriálu Ulice. A jelikož se to tam hemží mladičkými a velmi pohlednými herečkami, okamžitě se spekuluje o tom, která z nich by mohla Vojtkovi skončit v posteli.

Ačkoli má herec doma krásnou manželku, muzikálovou herečku Petru Vojtkovou (36), v minulosti několikrát ukázal, že zlomit srdce milované osoby mu nečiní problém. Udělá to znovu a opustí kvůli nějaké krásce rodinu?

Rodinu už jednou opustil

Mohlo by se zdát, že má vše, po čem úspěšný muž touží – rodinu v čele s atraktivní, mladší manželkou a také se mu daří v práci. Jenže podobný případ nastal i v minulosti a Vojtek si toho moc nevážil.

Svou exmanželku Terezu Vojtkovou (42) totiž opustil měsíc před porodem a způsobil jí skutečně těžké životní chvíle. A to přitom byla krásná a spousta mužů mu ji záviděla.

Popletl hlavu krásné herečce

V minulosti zlomil srdce také herecké kolegyni Daniele Šinkorové (50), která z toho byla dlouho na dně. Vojtek pro ni byl osudovou láskou, věřila, že je to ten pravý, založí společně rodinu a zestárnou. Jenže nakonec se nic z toho nesplnilo.

Petra Vojtková si bezesporu dokázala udržet Vojtka déle, než se očekávalo. Mnozí mysleli, že je to jen románek a povyražení. Jenže teď spolu mají syna Nathaniela (2) a působí šťastně a spokojeně. Aktuální návrat Vojtka do Ulice ale může být pro muzikálovou herečku jistým varováním. Začal se snad doma nudit?

Bude čelit velkému pokušení

V seriálu bude hrát po boku Anety Krejčíkové (31) či Markéty Stehlíkové (38) nebo i dalších atraktivních žen a to je pokušení, kterému se jen těžko odolává.

Navíc si nelze nevšimnout, jak moc chce působit Vojtek mladší, než skutečně je. Nedávno si dokonce založil profil na YouTube (internetový portál, na němž se sdílí videa) a zásobuje ho trochu sebestředným materiálem.

Chystá se svádět mladší kolegyně?

Fakt je, že na YouTube nahrávají videa především náctiletí, a tak Vojtek působí trochu směšně. Asi by nikoho ani nepřekvapilo, kdyby se pokusil flirtovat, či dokonce rovnou ulovit nějakou mladou, atraktivní kolegyni.

A to i za cenu toho, že by mu to způsobilo problémy v manželství. Klidně se může stát, že to na něj i samy dívky budou zkoušet, protože dobře vědí, jakou má minulost. Přece jenom je to úspěšný a dobře zajištěný herec, tudíž zajímavá partie.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden